ALTIN: "BİZ BU İŞİN ÜSTESİNDE KALKACAĞIZ"

ALTIN: "BİZ BU İŞİN ÜSTESİNDE KALKACAĞIZ"
Samsunspor PTT 1.Lig'in 29'uncu haftasında kendi evinde mağlup ettiği karşılaşma sonrası Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Erhan Altın ve Manisaspor adına Dilaver Mutlu açıklamalarda bulundu.

"5'İNCLİĞİ GERİ KAZANDIK"
Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Erhan Altın şu şekilde konuştu: "Şu atmosferde maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Futbolcu arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Karşılaşmanın zor geçeceğinin farkındaydık. Manisaspor'unda puana ihtiyacı vardı. Oynadıkları futbol ile kazanmaya geldiklerini hep beraber gördük. Karşılaşmada galibiyeti daha çok istedik. Geçen hafta elimizden alına 5'inciliği geri kazandık. Biz bu işin üstesinde kalkacağız. Çok kaliteli bir yönetimimiz, futbolcularımız ve taraftarımız var. Bugün bizi yanlız bırakmadı taraftarlar. Bizi çoşturdular ve galibiyette büyük pay onlarındır."


"POZİSYON VERMEDİK"
Manisaspor'da Dilaver Mutlu şu açıklamalarda bulundu: "Belkide Manisaspor olarak bu sezonun en iyi futbolunu oynadık. İyi oynumuzu gol ile süsleyemedik. Hiç pozisyon vermedik ve pozisyonsuz bir gol yedik. Samsunspor kontra atağa çıkarak kalemizde gol aradı fakat biz bu pozisyonları vermedik.Bizi menmun eden taraf takımımızın çok iyi futbol oynadı. Geride kalan 5 maçta bu güzel futbolumuzu sergileyerek puan yada puanlar alacağız. " Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum