Altı Futbolcu Vali Kaymak ile görüştü

Altı Futbolcu Vali Kaymak ile görüştü
Samsunspor’da fesih hakkı elde eden 6 futbolcu, Samsun Valisi Osman Kaymak ile Valilik binasında bir araya geldiler

Maddi sıkıntılarla boğuşan Samsunspor, kadroda bulunan bazı futbolcuların fesih hakkı elde etmesi sebebiyle korkulu süreçten geçiyor.  Fesih hakkı elde eden Ahmet Cebe, Göksu Türkdoğan, Ahmet Burak Solakel, Halil İbrahim Pekşen, Furkan Köse ve Ercan Yazıcı Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından davet edilerek, Valilik binasında bir araya geldiler. Toplantıya Samsunspor Teknik direktörü Engin İpekoğlu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren’de katıldı. Finansal görüşmelerin yapıldığı kritik toplantıda futbolcuların ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Basına kapalı Gerçekleştirilen görüşmenin ardından Valiliğin Resmi internet sayfasından açıklama yapıldı. açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Valimiz Sayın Osman Kaymak ile Samsunsporlu futbolcular arasında bir görüşme yapılmış olup, alacağı olan futbolculara ilk etapta % 50 oranında ödeme yapılması, kalan alacakları için oluşturulacak bir plan doğrultusunda önümüzdeki günlerde ödeme yapılması ile ilgili teklifte bulunulmuştur.

Görüşme neticesinde futbolcular bu teklifi değerlendirerek verecekleri kararı bugün (10 Ocak 2018 Çarşamba) bildireceklerini söyleyerek ayrılmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor için elinden geleni yaparak, gece gündüz demeden Samsunspor’a Kaynak arayışı içerisinde olduğu belirtildi.

 Nurullah Kızıldağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.