ALTAY'A HAZIRIZ

TFF. 1 LİG'de mücadele verecek kırmızı şimşekler bu pandemi dönemin de diğer takımlara rağmen iyi çalışma imkanı bularak lige hazır hale gelmeye çalıştılar. 

Deneyimli teknik direktör Ertuğrul Sağlam yaklaşık iki aydır Bolu Gerede kampını tamamlayarak orada Kocaeli sporla oynaması gereken hazırlık maçını virüs dolasıyla iptal olmasından sonra kafile olarak Samsun'a dönerek çalışmalarını Nuri Asan Tesislerin de sürdürdüler. 

Ertuğrul Sağlam ve ekibi futbolcular diri tutabilmek amacıyla inanılmaz bir çalışma sistemini ortaya koyarak futbolcuları hazır hale getirmeye çalıştı, tabi bu arada önce Süper Lig takımlarından Trabzonsporu üstün bir oyundan sonra mağlup ederek moral depoladılar, daha sonra 1922 Konyaspor ile yapacakları hazırlık maçı virüsü takılması ile oynamamadı. 

Üçüncü hazırlık maçı Giresunspor ile kendi evinde oynadı. Giresunu da mağlup ederek takım olarak lige hazır hale geldiler. Deneyimli teknik direktör Ertuğrul Sağlam yaptığı basın toplasın da takımdan memnun olduğunu fazla hazırlık maçı yapamadıkları için antrenmanlara ağırlık  verdiğini yeni transferler ile yabancı oyuncuların birbirleri ile uyum sağlamasını sağladık dedi. 

Şimdi lig başlıyor. İki yıldır  ikinci lig de mücadele veren kırmızı şimşekler iki yıl aradan sonra birinci lig de oynamanın şehir olarak sevincini yaşıyoruz. İzmir de deplasman da pazar akşamı Altayspor ile karşılacak olan Yılport Samsunspor bu maça hazır görünüyor. 

Burada söylemek istediğim bir konu var, Altay geçen sezon ki kadrosunu bozmadı ve üstüne üstün transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Bana göre hiçte hafife alınacak bir takım değil ama Yılport Samsunspor ligde ki diğer takımlardan fazla birinci lig için büyük bir hazırlık dönemi geçirdi. Biz Samsun olarak her zaman İzmir şehrinin Samsunspor'a uğurlu geldiğini biliyorum.

 Hedefte üç puan var ama yenemiyorsan yenilme, lige başlamak için bir puan da yeter görüşündeyim. Samsunspor'un değerli başkanı iş adamı Yüksel Yıldırım hafif rahatsızlığı dolasıyla Yılport Samsunspor'un dört maçını İstanbul'da ki evinde izleyeceğini Twitter'dan aktardı. 

Bende 55 senelik spor yazarı olarak Samsunspor'umuzu gerek antrenman da gerekse müsabakalar da takip eden bir spor yazarı olarak bu deplasman da oynacağımız ilk maçta Yılport Samsunspor'umuza gazetem olarak başarılar dilerim.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR