ALPERENLER'DEN TÜRKMEN'LERE MADDİ DESTEK

ALPERENLER'DEN TÜRKMEN'LERE MADDİ DESTEK
Samsun Alperen Ocakları dün Mecidiye Caddesi'nde açtıkları standda satış yaptı. Satıştan elde edilen gelir Alperenler tarafından hazırlanan kutuya konuldu.

Alperen Ocakları Samsun Temsilcisi Ömer Akkoyun, "Satışlar ve yardımlar ile elde ettiğimiz tüm parayı Türkmen kardeşlerimize göndereceğiz" dedi.

Türkmendağı'nın sahipsiz olmadığını göstermek için bu şekilde bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Alperen Ocakları Samsun Temsilcisi Ömer Akkoyun, "Bugün Türkmendağı'nda kardeşlerimizi kahramanca savaşırken Alperenler olarak onlara destek amacıyla burada toplandık. Emperyalist dünyanın gözü önünde bütün kanlı savaş makinalarıyla Türkmendağı'nın sahipsiz olmadığını göstermek için buradayız. Sözlerime başlarken Adolf Hitler'in bi sözünü hatırlatmak istiyorum; 'Türkler ile savaşmanız gerektiğinde hepsini öldürmeniz gerekir, lakin biri sağ kalırsa kendi devletini kurar, intikamını alır!' Bugün Türkmendağı'nda Türkleri öldürdüklerini düşünen küçük beyinli Moskoflara buradan sesleniyoruz, her birimiz vatanı, milleti ve devleti için can vermeye hazır Alperen'leriz. Çeçenya'da üç beş tane mücahide boyun eğenlere sadece Türkiye coğrafyasını değil, Moskova'yı dar etmeyi biliriz!" dedi.

"SEVE SEVE GİDERİZ"

İhtiyaç halinde Alperenler olarak Türkmendağı'na gideceklerini belirten Akkoyun, "Çoluk çocuk demeden yaptığınız katliamların hesabı mutlaka sorulacaktır. Bizler Türkmen kardeşlerimizle beraber aynı acıyı paylaşıyor ve yaşıyoruz. Müslüman olmanın gerektirdiği kardeşlik hukuku ile kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha tekrarlıyoruz. Bugün burada toplayacağımız yardımları bölgeye gönderdiğimiz öncü birliklerimiz vasıtasıyla Türkmen kardeşlerimize ulaştıracağız. Alperen Ocakları olarak bu zulüm bitene kadar, katil Esed ve yandaşları Türkmendağı'ndan elini çekene kadar bizler meydanlardan çekilmeyeceğiz. Gerekirse ve ihtiyaç duyulursa da seve seve Türkmendağı'na gidecek, katillerle orada hesaplaşacağız." diye konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.