ALPEREN OCAKLARI'NDA BAŞKAN DEĞİŞTİ...

ALPEREN OCAKLARI'NDA BAŞKAN DEĞİŞTİ...
Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı görevini 5 yıldır sürdüren Coşkun ARSLAN'ın Alperen Eğitim ve Kültür Merkezleri Başkanlığına atanmasıyla boşalan İl Başkanlığı koltuğuna İl Başkan Yardımcısı Ömer AKKOYUN seçildi.

İl binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Alperen Ocakları İl eski Başkanı Coşkun ARSLAN, 2009 yılında Dr.Recep TEMEL'den aldığı görevi 5 yıl boyunca sürdürdüğünü belirterek, bu süreç içerisinde kendisine yardımcı olan İl Teşkilatına teşekkür etti. Sefaya talip olmadıklarını belirten ARSLAN Alperen Ocakları mensuplarının bütün zor şartlara, engellemelere, karalamalara ve baskılara rağmen hizmet aşkıyla görevlerini yerine getirmeye çalıştığını söyledi. ARSLAN sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler gönüllülük esasına göre bu kurumlarda görev yaparken kamunun ve siyasetin bütün maddi imkanlarını kullandığı halde yerinde sayan yapılardan olmadık. Hiç kimseyi ötelemeden, yaftalamadan, hizmet çerçevesi içerisinde herkese ulaşmaya gayret gösterdik. Eksiklerimiz muhakkak oldu, hatalarımız oldu, fakat ne yaptıysak rahmetli şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU'nun dediği gibi inanarak yaptık. Allah rızası için yaptık. Milletimizin reflekslerini zinde tutmak adına ne söylenmesi gerekiyorsa çıktık, cesurca haykırdık!

Gençliğimizin durumu ortada. Özellikle Samsun'da daha önce de basınla paylaştığımız uyuşturucu, sigara ve alkol kullanımının getirdiği sıkıntılar hepimizin malumu... Kısır siyasi çekişmeler içerisinde makam mevki peşinde koşmaya gerek yok! Bir gencimizi bu bataklıktan kurtarmanın dünyanın bütün makamlarına değeceğini düşünüyoruz. Yeni görevimiz olan Alperen Eğitim ve Kültür Merkezlerinde çalışmalarımız bu eksen etrafında daha kollektif, daha yaygın ve daha etkin bir şekilde devam edecektir. Gücümüzü inançlarımızdan enerjimizi Anadolu'nun eli nasırlı evlatlarının yüzlerindeki masumiyetten alıyoruz. Bu masumiyetin, bu samimiyetin ve bu topraklara olan sadakatin nesiller boyunca devamı için gayret göstereceğimizi ifade ediyoruz."
Alperen Ocakları İl Başkanlığı görevine seçilen Ömer AKKOYUN ise, kendisini bu göreve layık gören teşkilat başkanlarına ve bugüne kadar ki başarılı çalışmalarından ötürü Coşkun ARSLAN'a teşekkür etti. AKKOYUN, "aldığımız bu bayrağı zorlu ve meşakkatli olacağını bildiğimiz bu yolda daha ilerilere taşımak boynumuzun borcudur" dedi. AKKOYUN, ülkemizin geçtiği zor döneme işaret ederek "Alperenlerin bu süreçte, özellikle kardeşi kardeşe kırdırma projelerinin hiçbir safhasında olmayacağının" altını çizdi. Mazlumun ve mağdurun her daim yanında olduklarını ifade eden AKKOYUN sözlerini şöyle sürdürdü:"Alperen Ocakları Türk-İslam ülkücülerinin ana merkezidir. İnandıklarını yaşama ve yaşatma arzularını sadece söylemde değil başta kendi hayatlarına tatbik ederek eylemde de milletle buluşturmuş ve buluşturmaya devam edecektir."
Devir teslim törenine Alperen Eğitim ve Kültür Merkezleri Genel Koordinatörü Sami TAŞKIN, İl Teşkilatı ve Alperenler yoğun ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.