ALPAY ÖZALAN'DAN UMUT DOLU AÇIKLAMALAR 

ALPAY ÖZALAN'DAN UMUT DOLU AÇIKLAMALAR 
Samsunspor Teknik direktörü Alpay Özalan Kırmızı beyazlıların kamp yaptığı Erzurum Palandöken kampında Gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başarılı çalıştırıcı Samsunspor olarak hedeflerinin her zaman büyük olduğunu belirtti.

HEDEFE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Samsunspor'un Teknik direktörü Alpay Özalan Kırmızı beyazlıların Erzurum kampını değerlendirdi. Samsunspor'un her zaman hedefinin büyük olduğunu belirten başarılı Teknik direktör Özalan,"Samsunspor taraftarlarının bizden olan beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bunun bilincinde olarak yeni sezona takımımızı en iyi şekilde hazırlıyoruz. Taraftarlarımzıa güzel futbol izlettirmek için çalışmalarımız sürüyor. Samsunspor her zaman hedefi olan bir Kulüptür ve yeni sezonda da hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

YENİ SEZON İDDİALI BAŞLAMAK İSTİYORUZ 
Yeni sezon iddialı başlamak ve Samsunspor'un Süper Lig hasretini 2017-2018 sezonunda bitirmek istediklerini belirten genç Teknik adam Alpay Özalan," Erzurum Palandöken Dağı eteklerindeki hazırlıklarım tüm hızıyla devam ediyor. Burada kamp yapılması için en doğal ortam. İşimizi sıkı tutuyoruz ve yeni sezonda yere sağlam basan bir takım oluşturmak için çabalıyoruz. Sezona en iyi şekilde hazırlanmak için gereken tüm çalışmaları burada aralıksız sürdürüyoruz. İkinci kamp dönemimizde de çalışmalarımız üst seviyede devam edecek" diye konuştu. 

TRANSFERDE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR 
Kırmızı beyazlı takıma en geç ikinci kamp dönemine kadar yeni transferlerinde dahil olacağını belirten Teknik direktör Alpay Özlan,"Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Bu isimleri en kısa zamanda kadromuza katmak ve İkinci kamp dönemine yetiştirmek istiyoruz. Bunun ile ilgili Yönetim ile çalışmalarımız devam ediyor. İkinci kamp dönemine transfer çalışmalarımızı bitirip tam kadro gitmek istiyoruz. Taraftarlarımızın sabırsızlandığını beliyoruz ancak Samsunspor'a en faydalı olacak oyuncuyu takımımıza dahil etmek için transferde titiz davranıyoruz" şeklinde konuştu. 

HERKES SAHADA SAVAŞ BİR TAKIM İZLEYECEK 
2017-2018 sezonunda taraftarlara sahada savaşan ve sonuna kadar mücadele eden bir takım izlettireceklerini belirten Samsunspor Teknik direktörü Özalan,"Taraftarlarımızında desteği ile yeni sezona iyi bir başlanğıç yapmak istiyoruz. İnanıyorumki taraftarlarımız sahada ne yaptığını bilen, savaşan ve sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan bir takım izleyecekler. Taraftarlarımızın beklentilerine cevap vermek için takımımızı yeni sezona en iyi şekilde hazırlıyoruz. İnşallah 2017-2018 sezonunda her şey Samsunspor için güzel olacak" diye konuştu.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum