ALPAY ÖZALAN'DAN SÖZ

ALPAY ÖZALAN'DAN SÖZ
Samsunspor'un yeni Teknik direktörü Alpay Özalan yeni sezon öncesi samimi açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlıların Çiçeği burnunda Teknik patronu Özalan yeni sezonda taraftarların Samsunspor'dan olan beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceklerini v

BEKLENTİLERE KARŞILIK VERECEĞİZ

Kırmızı beyazlıların Yeni Teknik direktörü Alpay Özalan'dan umut dolu açıklamalar. Samsunspor'un yeni Teknik patoronu Alpay Özalan ,"Gerçekten çok büyük bir taraftarı olan camiaya geldim. Futbolculuk dönemimde ben bu taraftar kitlesinin nelerden mutlu olabileceğini çok iyi biliyorum.  Onları mutlu edeceğime inanıyorum ve söz veriyorum. " şeklinde konuştu.

 

HEDEFİMİZDEN ŞAŞMAYACAĞIZ

Kendisinin daima hedefi olan bir Teknik adam olduğunu ve Samsunspor'a başarılı olma için geldiğini belirten genç Teknik adam Özalan,"Zaten öyle bir enerjimde olmasa burada olmazdım. Onların istediği şey olacak bu sene. Ben buraya başarı için geldi. Başarılı olmak zorundayım. Bu camia bu taraftar için başarılı olmak zorundayım. Bunun içinde gecemizi gündümüze katarak çalışacağız. Samsunspor camiasına ve taraftarlarına layık olacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.