ALLEGRA ENSEMBLE SAMDOB SAHNESİNDE

ALLEGRA ENSEMBLE SAMDOB SAHNESİNDE
Yetenekli sanatçılardan oluşan “Allegra Ensemble” müzik grubu aynı ismi verdikleri konserleriyle, Samsun Devlet Opera ve Balesi’ndeyarın akşam sanatseverler ile buluşuyor.

“Bi dünya müzik” sloganıyla yola çıkan yetenekli kadın sanatçılar, “Allegra Ensemble Konseri” ile “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”ne özel, SAMDOB’da unutulmaz bir konsere hazırlanıyor. Bir solist ve 7 enstrüman sanatçısından oluşan grup, farklı müzik türlerinde seçtikleri parçaları, yarın akşam saat 20.00’da Aydın Gün Sahnesi’nde seslendirecek. 2005 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere birçok konser düzenleyen “Allegra Ensemble”, Samsun Devlet Opera ve Balesi’nde ilk defa konser veriyor. Türkü, tango, klasik caz parçalarının yanı sıra birçok farklı müzik türünden seçtikleri repertuvar ile sanatçılar, dinleyenlerin zihninde dünya müziklerinin ezgilerini bırakarak sahneden ayrılıyorlar.

thumbnail_allegra-foto.jpg

Konserde “Allegra Ensemble” grubu üyeleri; Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları Mehlika Karadeniz Bilgin (soprano),  Müjde Akden (flüt), Şenzelita Aykanat (keman), Ümmiye Özdem (keman), Melda Sak (viyola), Arzu Gürerk Sugüneş (viyolonsel), İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası sanatçısı Irmak Tokgöz (perküsyon) ve Bilkent Üniversitesi Piyano Öğretmeni Gülriz Tunca’nın (piyano) seslendireceği parçaların bestesi ve düzenlemesi ünlü aranjör Osman İşmen’e ait.  

cfy0x2luuaaluhe.jpg

Yarın akşam saat 20.00’da Aydın Gün Sahnesi’nde gerçekleştirilecek “Allegra Ensemble Konseri”nin biletleri Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesi ve www.biletiva.com adresinden temin edilebilir. SAMDOB gişe hafta içi 10:00-18:00 saatleri arasında, temsil günleri temsil başlama saatine kadar açıktır. 

allegra-ensemble-konseri-2019.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.