Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

''' ALLAHIM SANA SIĞINIYORUM '''

 

 

 

          Açıklanan kadroya bakıyorsun,  3 ve 4 ncü bölgede ki topçuların hepsi ofans ağırlıklı. Sonra sanıyorsun ki, bu takım birinci dakikadan doksanıncı dakikaya kadar golü düşünen baskılı, pres yapan ve koşan haliyle gol arayacak. Ama alıcı gözle bir bakıyorsun, bu topçulara gol servisi yapacak, posizyon üretecek  topçu veya topçular 2 nci bölge de biri sol bek diğerleri  de libero..

 

Sonrada ; '' Allahım sana sığınıyorum '' diyorsun. Bunu inanıyorum ki Engin hocada söylemiştir. Çünkü bu kadroyu gördükten sonra  tüm şehirin aklından geçen düşünce buydu. Ama oyun sistemimiz her zaman ki gibi aynı oldu, 3 ncü bölgeyi geçme, savunma yap, uzun toplarla kontra yakala... İlk yarı  Ofeodu ve Kone ile posizyon yakaladık ama olmadı. Ofeodu yine boş kaleye atamadı, Koneyi de direk engelledi.

 

         Dört yabancıyıda aynı anda onbirde gördük, ama İvanov konusunda çok şaşırdım. Çoğu zamanlar bu topçuyu hiç oynatmayan, bazende oyunun son dakikalarında sahaya süren  ve bu yüzden taraftardan ve yorumcuların da tepkisini alan Engin hocam ; '' İstediğiniz bu  topçuyu onbirde oynattım da ne oldu, ne yaptı !! '' der gibiydi sanırım.


         Antep Belediye - Karabük - Adana - Giresun.. Bu dört final niteliğinde ki maçlardan, bir  puan bile çıkartamıyorsan,  playof için nasıl bir hesaplar yapılıyor anlamış değilim. Oysa ki üstümüzdeki  takımlar, bizim play of oynamamız için gerekl her türlü ortamı sağlıyorlar ama biz içerde kazanıp, dışarda kaybediyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR