'Allah Birliğimizi Bozmak İsteyenlere Fırsat Vermesin'

'Allah Birliğimizi Bozmak İsteyenlere Fırsat Vermesin'
MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Alaçam Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneğinin düzenlediği etkinlikte "Allah birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin" dedi.

Edis, Alaçam Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneğinin düzenlediği '4. Etli Pilav Şenliği ve Etkinlikleri'ne katıldı.

Alaçam Geyikkoşan Mesire Alanında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Edis, "Bu tür etkinlikler ülkemizin zenginliğidir. İnsan ne olursa olsun geçmişine sahip çıkmalı. Birlikte olmak bu ortamları paylaşmak bizim için çok güzel, gurur verici. Ben hep dua ediyorum. Allah birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Ve bu duanın kabulü için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Allah ülkemizin birliğini, dirliğini bozmadan muhabbetimizi artırsın" dedi. 

Bu gibi etkinliklerin dostlukları ve birlik beraberliği pekiştirdiğini kaydeden Edis, "İnşallah bu dostluk, güzellik ortamı tüm ülkemize de yayılsın. Örf, adet gelenek ve göreneklerimiz, kültürel bağlarımız hiç kopmasın" temennisinde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Etkinlikte, Balkan Türk kültürüne has kazanlarda pişirilmiş etli pilav, lokma tatlısı ve ayran ikramında bulunuldu.

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis'in katıldığı etkinliğe CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Alaçam Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Sinan Top, Balkan Türkleri Konfederasyon Başkan Vekili İzzet Altıntaş, Balkan Türkleri Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Onaran, Balkan Türkleri samsun Dernek Başkanı Cihat Yılmaz, Bafra Balkan Türkleri Derneği Başkanı Memduh Aksu, Mübadele Derneği Başkanı Erdoğan Özoral, Alaçam eski Belediye Başkanı İlyas Acar, sivil toplum kuruluşu başkanları, yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.