Alfemo Suudi Arabistan'da üç mağaza birden açtı

Alfemo Suudi Arabistan'da üç mağaza birden açtı
Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, dünya pazarında hızla büyümesini sürdürüyor. Son olarak Suudi Arabistan'da üç mağaza birden açtı.

Suudi Arabistan’ın mobilya pazarı açısından stratejik öneme sahip şehirleri Riyad, Cidde ve Medine’de açılan mağazalar, bölgenin güçlü ve tanınmış işadamlarından Al-Abdullatif’in iş ortaklığıyla hizmete girdi.

Önümüzdeki ay yine Suudi Arabistan’da, Al Khobar’da yeni bir mağaza açmaya hazırlanan Alfemo’nun, Riyad’da bir mağazası daha bulunuyor. Sayıları gittikçe artan mağazaları ve yaptığı önemli iş anlaşmalarıyla Suudi Arabistan’daki hızlı büyümesini sürdürüyor. Suudi Arabistan’da mağazalaşmayı, yurtdışı büyüme stratejisinin önemli bir parçası olarak gören şirket bütün altyapısını, ürün stratejisini, mağaza konseptini, sistem entegrasyon donanımını Alfemo konsept mağazacılığına uygun şekilde gerçekleştiriyor. Yurtdışında mağazalaşarak bir dünya markası olma hedefine ve yurtiçinde de dünya standartlarında mağazalaşmaya yönelen Alfemo’nun, bugün farklı büyüklük, yer ve pazarlar için uygulanabilir standart bir konsepti bulunuyor. Türkiye’de ve dış pazarda sadece Alfemo mağazalarıyla değil, çocuk ve genç mobilya koleksiyonlarını sunduğu Kids&Teens mağazalarıyla da büyümesini sürdürüyor. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.