Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

ALANYA'NIN TOTEMİ TUTMADI

ALANYA'NIN TOTEMİ TUTMADI

Playof için hangi takım en iyi ise o kazandı . Oynanan iki ayaklı maçta toplam 9 gol atan Samsun spor geçen sene federasyon tarafından yarım bıraktığı hatta bırakıldığı bir savaşa, yine aynı federasyonun tüm engellemelerine rağmen sol taraflarındaki amplemin gücüyle, yarım bırakıldığı bir işi tamamlamak için İstanbul'da FİNAL maçına çıkıyor. 
Alanya,  5-1 lik ilk maçta kafada bitirmişlerdi zaten playof umutlarını.KALPAR hocanın bir açıklamasını bahane ederek takımdan uzaklaştırılması,  aslında bir TOTEM yapma hevesleriydi.Lig içinde 4-0 yendikleri Antalya karşılaşmasından önce hocaları  olan Mehmet  ALTIPARMAK'ın işine son verip, alt yapıdan bir hoca ile Antalya maçına çıkıp 4-0 kazanmışlardı. Bu nedenle, Samsun 'da  alınan farklı sonuç futbolcuları kafadan bitirdiği için, yine aynı olayı yaşaamak ve topçularını canlandırmak için böyle bir TOTEM yapmaya karar vermişler. Bu olayı duyan şehrin ileri gelen siyasi ve iş adamları bundan sonra bu kulübe yapılan tüm maddi ve manevi desteklerini çekeceklerini kulüb başkanına bildirmişler.
Maçın analizini yapmak gerekirse, Alanya, tam Erhan hocanın istediği bir şekilde top yekün tüm hatlarıyla üstümüze geldiler, defanslarını orta alana çekip, bizim çok rahat kontraya çıkmamıza zemin hazırladılar. Zaten bu ligin en hızlı ileri uç topçularına sahip Samsun sporun ekmeğine yağ sürdüler ve sonuç 0-4 ...Ne diyelim inşallah aynı hatayı Antalya da yapar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR