ALAÇAMLI SPORCULAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE

ALAÇAMLI SPORCULAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Okul spor faaliyetleri programında yer alan 2015-2016 eğitim-öğretim yılı okullar arası 15-16 yaş güreş bölge şampiyonası Artvin Spor Salonunda yapıldı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDILAR
Yapılan maçlar neticesinde Samsunumuzu temsilen müsabakalara katılan Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Sporcularımızdan 100 kg da Batuhan Altunay Birinci, 46 kg da Fatih Furkan Yeşilyurt Üçüncü, 54 kg da Remzi Civelek Üçüncü olmayı başardı. Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Cansu Keskin Karaaslan,”Müsabakalara sporcularımız çok iyi şekilde hazırlandı ve antrenmanlarını hiçbir şekilde aksatmadılar ve çalışma programlarına özen gösterdiler ve sonunda mükâfatını gördüler 25-28 Şubat’ta Bartın da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. İlimizi en iyi şekilde temsil edip başarı bir şekilde döneceklerini inanıyorum” dedi.

BAKAN KILIÇ’A VE HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM 
Güreş Antrenörü Murat Sağlam ve sporcularımızı kutlayan Başkan Karaaslan,” Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum ve bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın; Akif Çağatay Kılıç’ a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’ a Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’ a Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’ a ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Sayın Bülent Şener’ e teşekkür ediyorum ”diye konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.