ALACAMLI GÜREŞÇİLER 66 MADALYA KAZANDI

ALACAMLI GÜREŞÇİLER 66 MADALYA KAZANDI
Samsun Alacamlı güreşçiler 2014-2015 sezonunda yapılan okullar arası yarışmalarda ve kulüp maçlarında kırılması zor bir rekora imza atti.

İl müsabakaları ve Bölge Şampiyonları dahil olmak üzere 17 altın, 18 gümüş ve 33 bronz madalya ile toplam 66 madalya kazanmayı başardı. Bunun yanı sıra takım halinde kazandığı Okullararası 11-12 , 15-16 ve 17-18 yaş Grekoromen stil maçlarında İl şampiyonu ve yine Giresun'da yapılan Okullararası 15-16 yaş Grekoromen stil Grup Maçlarında Bölge şampiyonu olmayı başardı.

"BAŞARILAR BİZİ MUTLU ETTİ"
Hedeflerinin Türkiye şampiyomluğu olduğunu belirten Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, "Kazanılan başarılar bizleri gerçekten çok mutlu etti, Ata sporumuz Güreşin Alaçamda böyle güzel başarılarla anılmasından gurur duyuyorum, kısa sürede kazanılan bu başarıların ilerde çok daha büyük başarılara yerini bırakacağından hiç şüphem yok, geçen yıl ilçemize Güreş branşında bir Türkiye şampiyonluğu hediye etmiştik bu yıl bunu tekrar edip üzerine koymaya çalışacağız" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİNİ YAPACAĞIZ"
Konuşmasına devam eden Müdür Şener, "İl ve Bölge Şampiyonalarında bunu yakaladık şimdiki amacımız yaş gruplarına göre sırasıyla Kahramanmaraş, Düzce, Rize, Isparta, Tokat, Kastamonu ve Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonaların’da madalya ve madalyalar kazanmaktır bunun için Antrenörlerimizle birlikte elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağız,bu başarıların kazanılmasında yoğun çaba sarf eden ve yüreklerini ortaya koyan Antrenörlerimiz Murat Sağlam ,Muhammet Kurtbey ve Kenan Demir’i kutluyorum,inanıyorumki güzel bir ekip çalışmasıyla ileriki yıllarda İlçemizden bir Avrupa,Dünya ve Olimpiyat şampiyonu çıkacaktır bundan hiç şüphem yok. Ayrıca bizlere  maddi ve manevi anlamda her zaman destek olan,Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın  Akif Çağatay KILIÇ’a , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Güven ÖZYURT’a, Kaymakamımız  Oğuz Alp ÇAĞLAR’a ve Belediye Başkanımız Hadi UYAR’a teşekkür ederim " diye konuştu
    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.