Alaçam MYO’dan köy okulunda şenlik

Alaçam MYO’dan köy okulunda şenlik
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Alaçam Meslek Yüksek Okulu öğrencileri birleştirilmiş sınıflarla eğitim veren Aşağı Koçlu İlkokulu’nda düzenledikleri şenlikle minik yüzleri güldürdü.

 

Alaçam MYO öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Birleştirilmiş sınıflarla eğitim veren Alaçam Aşağı Koçlu İlkokulu’nu ziyaret eden Lojistik programı son sınıf öğrencileri bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Palyaço, yüz ve parmak boyama etkinliklerinin yanı sıra müzik eşliğinde çeşitli oyunların oynandığı etkinlikte her bir öğrenciye kitap ve kıyafet armağan edildi. 

Rengarenk bir etkinlik 
Miniklere unutamayacakları bir gün armağan etmek isteyen öğrenciler hediyelerin yanı sıra bir dizi eğlenceli etkinlik gerçekleştirdi. Öğrencilere kitap ve giysi yardımı yapılması için sponsorluklar bulan öğrenciler yüz ve parmak boyama etkinliği gerçekleştirdi. Günün anısına etkinliğe katılan herkesin avuç izleri bez afişe basılarak her iki okulun duvara asılmasıyla etkinlik ölümsüzleştirildi. Ayrıca, okulun ana sınıfına da onlarca oyuncak bağışlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.