ALAÇAM AK PARTİ'NİN KALESİ OLACAK

ALAÇAM AK PARTİ'NİN KALESİ OLACAK
Samsun'un Alaçam ilçesinde partilileriyle kahvaltıda buluşan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Alaçam Samsun'un gözde ilçesi olmaya aday bir şehirdir.'dedi.

Alaçam Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve ilçe yönetimi ,Kadın kolları, gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile partililer katıldı.

ALAÇAM MODERN ŞEHİR OLACAK

Alaçam, Geyik koşanıyla, Kızlan yaylasıyla, Dürtmen yaylasıyla, deniziyle, birbirinden lezzetli yöresel yemekleriyle, tarihi camileriyle, konaklarıyla türbeleriyle turizm kenti Samsun'un en gözde ilçesi olmaya adaydır diyen Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "İlçemizin her zaman gönlü zengin olmuştur, hepimizin geçmişte mutlaka çileli bir hayatı olmuştur, ilçemizin coğrafi konumu, kışın yaşanan ulaşım zorluklarını yakinen biliyorum, biz Ak parti olarak bugüne kadar hep yapılamayanları yaparak bugünlere geldik, inşallah bundan sonrada böyle olacak. Bizim vekaletimizde Alaçam unutulan ilçe değil uğranılmak istenen ilçe olacaktır. Bu ilçeye sağlayacağımız yatırımlarla bunları çok rahat yapacağız. Bugüne kadar Ak partinin yaptıklarına muhalefetin hayali bile yetişemez. Alaçam, önümüzdeki 4 yılda ürettiğiyle kazanan, kazandığı ile memleketine yatırım yapan modern yaşam kalitesi daha da yükselmiş bir kent olacaktır.dedi

ALAÇAM AK PARTİ'NİN KALESİ OLACAK

Konuşmasında aslen Alaçam'lı olduğunu hatırlatan Akça, "Alaçam geçtiğimiz yerel seçimlerde tercihini  Ak Parti den yana kullanmıştır. Bu başarı Ak parti teşkilatımızın kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla ana yönetim kademesiyle yek vücut olup fedakarca çalışmaları sayesinde olmuştur. Bu başarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum, inşallah belediye başkanımız sayın Hadi Uyar’da sizlerin de vereceği destekle çok güzel hizmetler yapacak ve Alaçam'ı Ak partimizin kalesi haline getirecektir. Biz sizden vekaleti aldığımız da bunun gerçekleşmesi için var olan gücümüzle çalışacağız.'diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.