ALACAKLISINI VURDU YAKALANDI

ALACAKLISINI VURDU YAKALANDI
Alacaklısına kurşun yağdırmıştı, 1 ay sonra yakalandı
İZMİR'in Alsancak Semti'nde 44 yaşındaki Ş.A., kendisi gibi tekstilci olan alacaklısı 32 yaşındaki Hüseyin Acar'ın, kendisinden borcunu istemesi ve iddiaya göre yanındaki kız arkadaşını kastedip, "Bu gece iki kadınla birlikte olmak istiyorum" sözleri üzerine dehşet saçtı. Ayrıldığı bara bir süre sonra yanında tabancayla gelen Ş.A., peş peşe 17 kez tetiğe basıp Hüseyin Acar'ı öldürdü, yanındaki kız arkadaşını da yaraladı. İstanbul'da bir arkadaşının kendisine kiraladığı evde saklanan Ş.A., bir aydır izini süren özel ekip tarafından yakalandı.
Tekstilci olan ve bir süredir işlerinin kötü gitmesi nedeniyle 2 milyon liraya yaklaşan borcunu ödemekte zorlanan Ş.A., kız arkadaşıyla eğlenmek için geçen 15 Ağustos gecesi Alsancak Atatürk Caddesi'ndeki bara gitti. Barda eğlendiği sırada Ş.A.'nın yanına gelen kendisi gibi tekstilci olan alacaklısı Hüseyin Acar, borcunu ödemesini istedi. İkili arasında geçen konuşma sırasında Acar iddiaya göre Ş.A.'yla birlikte eğlenen kız arkadaşını gösterip, "Bu gece iki kadınla birlikte olmak istiyorum" dedi.

İKİNCİ KEZ GELDİĞİ BARDA SİLAHINI ATEŞLEDİ

Bu sözleri tepki vermeden bardan ayrılan Ş.A., bir süre sonra Karabağlar İlçesi'ndeki bir adresten tabancasını alarak tekrar aynı bara geldi. Doğrudan içeriye giren Ş.A., tabancasını peşpeşe ateşledi. Şarjöründeki kurşunların bitmesi üzerine yedeğini takan Ş.A., ateş etmeyi sürdürdü.

Bar içerisinde panik yaratan o anların, saniye saniye kameralarca kaydedildiği ortaya çıktı. Çevredeki müşterilere aldırış etmeden silahını ateşleyen Ş.A.'nın soğukkanlı tavrı ile bardakilere de, bir şeyler söyledikten sonra ayrıldığı da yine kameralarda yeraldı.

ÜÇ İL DEĞİŞTİRDİ, ÖZEL KURYE KULLANDI

Olaydan sonra Hüseyin Acar, kaldırıldığı Alsancak Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yanında bulunun kız arkadaşı N.B. de seken kurşunlardan kolundan yaralandı. Cinayet sonrasında araştırma yapan polis, güvenlik kamerası kayıtlarından Ş.A.'nın kimliğini tespit etti.

Aranmaya başlanan Ş.A.'nın ilk olarak Antalya, ardından Ankara ve son olarak da İstanbul'a gittiği belirlendi. Bu iller arasında sürekli mekik dokuyup katili yakalamaya çalışan İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu özel ekip kurdu. Özel ekibin araştırmaları sırasında Ş.A.'nın, uzun süredir görüşmediği arkadaşıyla bağlantı kurduğu belirlendi. Ş.A.'ya ulaşmak için arkadaşı takibe alındı. Takip edilen kişinin İstanbul Fatih'te ev kiraladığı ve yanında çalışan bir elemanın da aralarında kuryelik yaptığı saptandı. Özel ekip, bu kez kiralanan eve erzak ihtiyaçları götüren kurye çalışanı takibe aldı. Polisin kendilerine yönelik takibinden habersiz olan kişilerin, belli zamanlarda gittikleri dairenin yeri belirlendi. Özel ekip, geçen pazartesi günü sabaha karşı operasyon düzenlediği dairede Ş.A.'ya yakaladı. İzmir'e getirilen Ş.A., sevkedildiği mahkemede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.