Aktif Yaşam’da son değerlendirmeler yapılıyor

Aktif Yaşam’da son değerlendirmeler yapılıyor
Engelliler Aktif Yaşam Merkezinde sona gelindi.

Çarşamba’da 2016 yılı sonunda protokolü imzalanan ve 2018 yılında inşaatına başlanan, Engelliler Aktif Yaşam Merkezinde, Samsun Valiliği Engelliler Erişilebilirlik Komitesi son kontrollerini gerçekleştirdi. Son düzenlemeler ile merkez en kısa sürede hizmet vermeye başlayacak.

İncelemelerde Samsun Valiliği Engelliler Erişilebilirlik Komitesi yetkilileri engelli bireyler tarafından merkezin kullanılabilirliğini kontrol etti.

Heyete, Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yusuf Şen, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Servet Zeren, Borsa Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Sercan Yaşar’da eşlik etti.

 

BİRLİKTEN DOĞAN PROJE

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Ticaret Borsası arasında “Engelli bireylere yönelik aktif yaşam merkezi yapılması ve işletilmesine ilişkin işbirliği protokolü çerçevesinde yapılan yerleşkenin inşaatı yaz döneminde tamamlanmıştı.

 

İmzalanan protokol çerçevesinde yer tahsisi Çarşamba Ada Park Mevkiinde Hazine Müsteşarlığı tarafından gerçekleşti. Yerleşkenin temeli ile kaba inşaatı Çarşamba Belediyesi tarafından yapıldı. Çarşamba Ticaret Borsası’da tüm ince detaylarıyla binayı tamamlıyor. Merkezin işletilmek üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devrinden sonra en kısa sürede Çarşamba’da hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.