AKTİF YAŞAM MERKEZİNDE SONA GELİNDİ

AKTİF YAŞAM MERKEZİNDE SONA GELİNDİ
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Ticaret Borsası’nın birlikte projelendirdiği, engelli bireylere hizmet vermeyi amaçlayan “Aktif Yaşam Merkezi” tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devir ediliyor.

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına devir için protokol imzalayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz en kısa zamanda “Aktif Yaşam Merkezinin” açılışının yapılacağını söylediler. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “ İlçemizde yaşayan engelli kardeşlerimize, yaşlılarımıza daha iyi imkanlar sağlamak için çalışmalarımız devam edecek. Engelli bireylere yönelik olan her projenin yanında olacağız. Engelli bireylerin Aktif Yaşam Merkezi’nde sosyalleşmelerini ve mesleki alanlarda kendilerini geliştirmesini sağlayacağız.”dedi.

arsamba-1.jpg

Aktif Yaşam Merkezinin inşasını Çarşamba Belediyesi ile üstlendiklerini belirten Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, "Biz 'Engelli birey yoktur, engelleri kaldırılmayan birey vardır' ilkesiyle projede bulunuyoruz. Engelli bireyleri eğitmek, onlara mesleki iş becerilerini kazandırmak ve istihdamlarını sağlayarak günlük hayata katılmalarını sağlamak amacıyla merkezi kuruyoruz." diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.