Aktif Eğitim-Sen, 29 Ekim'i, kan bağışında bulunarak kutladı

Aktif Eğitim-Sen, 29 Ekim'i, kan bağışında bulunarak kutladı
Aktif Eğitim-Sen Samsun Şubesi tarafından 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Samsun'da bulunan üyeler, şubenin hizmet binasında gerçekleşen kan bağışına yoğun ilgi gösterdi.

Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, ülkenin kan ihtiyacının karşılanması ve toplumda kan bağışı bilincinin yaygınlaştırılması için böyle bir kampanya yapma ihtiyacı duyduklarını belirtti. Sefa Zor, “Vatanımızın ve tüm insanlığın ulvi menfaatleri uğruna biz sendika olarak gerek canımız gerekse kanımızla her türlü sosyal sorumluluk kampanyasında taşın altına ellerimizi koymaktan sakınmayacağız. Kimsenin kana muhtaç olmasını istemediğimiz gibi ihtiyacı olanın da kolayca ulaşabilmesi adına hepimize önemli görevler, sorumluluklar düşmektedir.” dedi.

Sendika binasında gerçekleşen kan bağışına üyelerin duyarlılığından dolayı mutlu olduğunu belirten Zor, “Civar ilçelerden bile gelip kan bağışına katılan üyelerimiz oldu. Kanlarıyla can veren tüm üyelerimize, duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Hepsinin kanına sağlık. İnanıyorum ki bu ve bunun gibi kan bağışı kampanyalarının düzenlenmesi ve sürekli olarak güncel tutulması insanlar için hayati önem taşıyan kan bağışının alışkanlık haline getirilmesini sağlayacaktır.” diye konuştu.

Kan bağışı kampanyalarına, sendika binasına gelerek destek olan Kızılay çalışanlarına ve kan bağışı yapan tüm üyelerine teşekkür eden sendika yöneticileri, sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu.CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.