AKP CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

AKP CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Samsun CHP İl Başkanı Av. Tufan Akçagöz, AK Parti Dicle İlçe başkanının katledilmesiyle ilgili başsağlığı mesajı yayımladı

AKP CAMİASINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM

          AKP Diyarbakır Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in, PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği saldırıda hayatını kaybetmiş olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Daha önce de bölgede Akp'li yöneticilere karşı silahlı terör eylemleri olduğunu biliyoruz. PKK'lılar önceki gün de Van'da AKP Özalp İlçe Başkan yardımcısına silahlı saldırı düzenlemiş, evini bastıkları Aydın Muştu'yu çocuklarının gözünün önünde tarayarak öldürmüştü.
          Bu saldırıları tümüyle kınıyor ve lanetliyoruz. Akp'li yöneticilere sıkılan kurşun, ülkemizin iç barışına sıkılmış demektir. Hangi siyasi parti çatısı altında olursa olsun, siyaset yaparak kendine anlatma yolunu seçmiş kişilere yönelik saldırı, bizzat demokrasinin kendisine yapılmış demektir. Bu nedenle, bu terörist eylemlerin toplumda birlik olma duygusunu tetikleyeceğini ve terörün, şer amacına asla ulaşamayacağını düşünüyoruz. 
          Başta AKP Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel olmak üzere, tüm Akp'li yurttaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.