AKKAYA,’İŞİMİZİ SIKI TUTUYORUZ’

AKKAYA,’İŞİMİZİ SIKI TUTUYORUZ’
Bölgesel Amatör Lığ 5'nci Grupta Mücadele Çarşambaspor ilk hazırlık maçında Havza Belediyespor'u 5-1 mağlup etti. Yeşil -beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,”İkinci yarının hazırlılarını siki bir şekilde sürdürüyoruz ”dedi.

'BU GÜZEL FUTBOLUMUZU LIĞIN İKİNCİ YARISINADA TAŞIYACAĞIZ'
Havza Belediyespor ile yaptıkları ilk hazırlık maçında iyi mücadele ettiklerini belirten Çarşambaspor' un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,” Her iki yarıda Havza Belediyespor karşısında değişik kadrolar mücadele ettik ve futbolcularımı kutluyorum. Bu güzel futbolumuzu lığın ikinci yarısında rakiplerimizin karşısında da sergileyeceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızın önüne çok koşan ve çok gol atan bir takımı getireceğiz “diye konuştu.

'YENİ TRANSFERLERIMIZ İKİNCİ YARI İÇİN UMUT VERİYOR'
Daha önceden Sinopspor'un orta saha oyuncusu Harun Karadaş'ı transfer ettiklerini söyleyen Yeşil-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,” Adliyespor'un orta saha ve ön liberosu olan Oğulcan Dinç'in yanı sıra Şekerspor'un orta saha oyuncusu Muhammet Uyar, Çayırovaspor'unda stoperi Özkan Tan ile Silivrispor' dan sol bek ve sol açık mevkiinde forma giyen Yunus Aydın'ı renklerimize dahil ettik ve de bu oyucularımızı Havza Belediyespor ile yaptığımız hazırlık maçında sanş verdim ikinci yarı için hepsi de umut veriyor” dedi. Öte yandan Yeşil Beyazlı Ekip ikinci hazırlık maçını perşembe günü saat 13.00'de Samsunspor A2 takımı ile yapacak. Köksal ÖNER



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.