AKKAYA,'BU GALİBİYETİN GERİSİ GELECEK'

AKKAYA,'BU GALİBİYETİN GERİSİ GELECEK'
Çarşambaspor'un Teknik sorumlusu Birol Akkaya,"Geçtiğimiz hafta sonu karşılaştığımız sinopspor karşısında ortaya koyduğumuz güzel oyunu Güzel Orduspor karşısında da tekrarladık ve galip geldik " dedi.

'BU MAÇI FARKLI BİR SKORLA KAZANDIK'
Güzel Orduspor karşısında her iki yarıda ortaya koydukları iyi bir oyunu sonucunda galip gelmeyi başardıklarını vurgulayan yeşil-beyazlıların Teknik sorumlusu Birol Akkaya,"Rakibimizi daha önceden analiz ettirmiştik ve bizde hazırlıklarımızı ona göre yaptık .Her iki yarıda Güzel Orduspor karşısında üstün bir oyun sergiledik ve bu maçı 6-1 gibi farklı bir skorla kazandık.Futbolcularımı kutluyorum vede bu galibiyetlerin gerisi gelecek"diye konuştu.

'TAM KADRO HALİNDE HAZIRLANACAĞIZ'
Pazartesi günü az oynayan ve oynamayanlara idman programı uyguladıklarını belirten Çarşambaspor'un Teknik sorumlusu Birol Akkaya,"Hafta sonu karşılaşacağımız Bartınspor maçının hazırlıklarına bugünden tam kadro halinde başlayacağız.Hafta sonuna kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizin karşısına çıkacağız. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor vede taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.