AKKAYA KAZANMAK ZORUNDAYIZ’

AKKAYA KAZANMAK ZORUNDAYIZ’
Bölgesel Amatör lig 5 grupta mücadele eden Çarşambaspor Ünyespor maçı öncesinde çalışmalarını Adapark Tesisleri'nde aralıksız sürdürüyor, hafta başında oynayacağı Ünyespor maçından mutlak 3 puan almayı istiyor.

KAYIP OLMAYACAK'
Adapark Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Çarşambaspor, idmanlarla Kastamonuspor maçından sonra form tutuyor. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Birol Akkaya, “Çarşambaspor Kulübü'nün bundan sonra puan kaybetme gibi bir şansı kalmadı. Bundan sonra oynayacağımız 12 maçın tamamında puan kaybı yaşamadan geçmeliyiz. Hafta başında Ünyespor'la iyi bir futbol oynayarak 3 puanı almayı düşünüyoruz. Bundan sonra Çarşambaspor oynayacağı maçların tamamını kazanmak zorunda. Oyuncularda bunun bilinciyle hareket etmekte.

MAÇ PAZARTESİ
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu gerçekleştirilecek Açık Öğretim Sınavları nedeniyle Pazartesi gününe ertelendiği öğrenildi. Ünyespor maçı karşılaşması Pazartesi günü saat 13.30'da gerçekleşecek.
SAKATLAR DIŞINDA EKSİK YOK
Kastamonu maçı sonrası kendi sahasında ağırlayacağı rakibi için hazırlıklarını ciddi bir şekilde sürdüren Yeşil-Beyazlılar'da Alican ve Semih'in sakatlıklarının bulunduğu öğrenildi.

BAŞKAN YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA
Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, taraftarlara iyi bir performansla haklı bir galibiyeti armağan etmek istediklerini belirterek, “Geçtiğimiz hafta oynadığımız Kastamonuspor karşılaşması geride kaldı. Aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. İki oyuncumuzun sakatlıkları bulunuyor. Tedavi süreçleri devam ediyor. Eksikler dışında tam kadro bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Bizim hedefimiz; geçmişte yaşadıklarımızı en iyi bir şekilde düzelterek iyi bir performans sergileyip seyircilerimize güzel bir futbol ve iyi bir galibiyet sunmayı hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.HABER-FOTO:EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.