AKKAYA, FBM'Yİ ZİYARET ETTİ

AKKAYA, FBM'Yİ ZİYARET ETTİ
'Deniz Akkaya İle Yeniden Ben' programı çalışmaları kapsamında Samsun'a gelen ünlü manken Deniz Akkaya, FBM Güzellik Merkezi'nde Estetik Cerrah Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş'ı ziyaret etti.

"İHTİYACI OLAN KADINLARA ULAŞACAĞIZ"

Çeşisti sebeplerden dolayı özgüven eksikliği yaşayan kadınların özgüvenini yenilemek için uğraştıklarını kaydeden Deniz Akkaya, "Bizim buradaki asıl amacımız çocukken tacize uğramış, ciddi anlamda suistimal edilmiş, genelde kadınların evlilik  döneminde çok fazla şiddete uğramış aynı zamanda aldatılan kadınların kendi özgüvenlerini kaybeden kadınlarımıza özgüvenlerini terar kazandırmaktır. Bunların dışında belli hastalıklar geçiren veya böyle bir durumla karşılaşmamış bambaşka sebeplerden özgüven hissetmeyen kadınlarımıza özgüven hissettirmek için yaptığımız bir programdır. Asli olarak içerisinde bir sosyal sorumluluk barındırıyor. Bu konuyla ilgili bizlere binlerce başvuruda bulunan kadın var. Fakat önceliğimiz 'Deniz Akkaya İle Yeniden Ben' programını gerçekten ihtiyacı olan kadınlarımıza ulaştırmaktır." diye konuştu.

"EN İYİLERİ İLE ÇALIŞIYORUZ"

Hayati Akbaş'ın estetik konusunda Türkiye'de seçili doktorlar arasında olduğunu kaydeden ünlü manken Deniz Akkaya, "Hayati bey estetik alanında Türkiye'deki en iyi doktorlardan bir tanesi. Özellikle estetik cerrahi, diş cerrahisi veya diğer yaptırdığımız dış uygulamaları için en iyileri ile çalışıyoruz. Kadınlarımızı estetiğin sonrasında da artık işin süsü olan kuaför ve makyaj konusunda da bizim bildiğimiz güvendiğimiz ellere teslim edeceğiz. Her konuda çalıştığımız insanların en iyisi olmasına özen gösteriyoruz. Çünkü bize gelerek yardım isteyen vakalarımızın buna çok ihtiyacı var. En iyi işlemi görmeliler. O yüzden de Hayati beyin kapısını çaldık." dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum