Akıllı Park’ta bir ilk

Akıllı Park’ta bir ilk
Havzanın ödüllü parkında bir ilk yaşandı. Nikâh için Havzanın ödüllü parkı Akıllı Parkı tercih eden çiftin nikâhını Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kıyd

Aliye Betül ve Kadir Yılmaz çifti nikâhlarını Havzanın ödüllü parkı olan Kevser Akıllı Park’ta kıydırmak istediler. Gençlerin bu talebini kabul eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bir de sürpriz yaparak genç çiftin nikahını kendisi kıydı.

Akıllı Parkta ilk kez kıyılan nikah için ilk olarak düzenleme yapıldı. Nikah törenine her iki aile ile genç çiftin arkadaşları katıldılar.

Genç çiftin nikahını kıyan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz gençlere mutluluklar dileyerek; “Gençlerimiz parkta nikah kıyma talebi ile geldiler ve bizlerde gençleri kırmayarak isteklerini kabul ettik. Bizimde onlardan isteğimiz var. Gençlerimiz sayesinde Akıllı Parkta ilk nikah kıyılmış oldu. İlçemizin nüfusu ihtiyacımız var. Kendilerini tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum.” Dedi.

Nikahın sonunda evlilik cüzdanını genç çifte veren İkiz gençlere imza attıkları kalemi hediye etti.

Genç çiftin nikah şahitliğini ise Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü görevine atanan Sezen Necla Mutlu ve Cemil Şahiner yaptılar.

Aliye Betül ve Kadir Yılmaz çifti ise nikahlarını özel bir yerde kıymak istediklerini belirterek; “Sağ olsun Belediye Başkanımız istediğimizi kırmadı ve birde bize sürpriz yaptı, nikahımızı kendi kıydı. Kendisine ve bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Kevser Akıllı Park 2010 yılında Sosyal Belediyecilik Projeleri Yarışmasında dönemin Başbakanı , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödüllendirilmişti.  Park yine bir çok yarışmada ödüle layık görülmüştü.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum