AKARSU REKREASYON PROJELERİ

AKARSU REKREASYON PROJELERİ
Atakum’da ‘rekreasyon’ atılımı

Akarsu rekreasyon projeleri kapsamında, Afanlı Deresi'nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemize önemli bir proje daha kazandırıyoruz. Her yönüyle beğeni toplayacak bir çalışmayı Atakumlularla buluşturuyoruz” dedi.


Atakum Belediyesi'nde hayata geçirilen projelere bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Afanlı Deresi'nde sürdürülen rekreasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlara bilgi verdi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından dere yatağının güvenli bir hale geleceğini belirten Başkan Taşçı, çevre düzenlemeleri ile de derenin iki yanında vatandaşların vakit geçirebileceği yeşil alanlar oluşturacaklarını söyledi.

İLGİ ODAĞI OLACAK
Samsun Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde sürdürülen çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Başkan Taşçı, “İlçemizin ana damarlarından birisi olan Afanlı Deresinin hem daha güvenli hem de görsel olarak daha güzel bir hale getirilmesi gerekiyordu. Bu anlamda, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde çalışmalara başladık. Şu anda dere ıslah çalışmaları hızla devam ediyor. Bir yandan da derenin iki yanında, yeşillikler içerisinde sosyal alanlar oluşturmaya hazırlanıyoruz. Çevre düzenlemesi ve dere üzerinde kuracağımız ahşap köprülerle, vatandaşlarımızın ilgi odağı olacak bir alanı ilçemize kazandırıyoruz” dedi.

ATAKUM’DA AÇILIŞ DÖNEMİ
Akarsu rekreasyon projesinin, 55’te 55 projeleri içerisinde yer aldığını söyleyen Başkan Taşçı, “Atakum halkına, birbirinden önemli projelerden oluşan 55’te 55 Proje sözümüzü tutuyoruz. Bu projelerimizden bir tanesi de Akarsu Rekreasyon Projesidir. Yeni Mahalle’de devam eden Afanlı Deresi Rekreasyon Projesini en kısa sürede tamamlayarak, bir proje sözümüzü daha tutmanın gururunu yaşayacağız. Öte yandan içerisinde bulunduğumuz 2017 yılının sonuna kadar birbirinden önemli çok sayıda projemizin de açılışını gerçekleştireceğiz. Projelerimizle, Atakum İlçesinin değişimini ve gelişimini hızlandıracağız, güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.