AKAR VALİLİK VE BELEDİYE'Yİ ZİYARET ETTİ

AKAR VALİLİK VE BELEDİYE'Yİ ZİYARET ETTİ
Akar, İstanbul Valiliği'ni ziyaret etti
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki komutanlar, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Hulusi Akar'a, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ile 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever eşlik etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile beraberindeki kuvvet komutanları saat 16.40 sıralarında Fatih Cağaloğlu'ndaki İstanbul Valiliği'ne geldi. Komutanlar, İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından valilik binasının girişinde karşılandı. Orgeneral Hulusi Akar, İstanbul Valiliği Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra komutanlarla birlikte Vasip Şahin'in makamına geçti. Basın mensuplarının kısa bir görüntü almasına izin verilirken herhangi bir açıklama yapılmadı. Akar ve beraberindeki komutanların gerçekleştirdiği ziyaretin, nezaketen yapıldığı öğrenildi. Ziyaret yaklaşık 50 dakika sürdü. Hulusi Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları daha sonra valilikten Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasına geçti.
 DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.