AK PARTİ’YE PARAYLA DA YASAK!

AK PARTİ’YE PARAYLA DA YASAK!
AK Partili Canik Belediye Başkanı Osman Genç Canik Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri AK Parti adayı İbrahim Sandıkçı’ya parayla dahi vermezken başkalarına bedava verdiği ortaya çıktı.

Ordululara bedava tahsis ettiği Canik Kültür Merkezi’nde tertip edilen programa AK Parti haricindeki tüm siyasi partilerin katılım sağlaması da gözden kaçmadı. Osman Genç’in bu hareketinin ne anlama geldiği de merak konusu olmuş durumda.

PARTİSİNE İHANET Mİ?
Osman Genç’in Canik Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri AK Partili aday İbrahim Sandıkçı’ya parayla dahi vermezken başkalarına bedava tahsis etmesi 15 yıldan beri sayesinde Başkanlık koltuğuna oturduğu AK Parti’ye ‘ihanet mi ediyor?’ sorularını akla getirmekte. İbrahim Sandıkçı’nın merkez İlçe Başkanı olduğu dönemde Canik Belediye Başkanı olan Osman Genç’in o dönemde İbrahim Sandıkçı’dan her türlü desteği görmesine rağmen şimdi ona karşı yaptığı bu tür hareketler vefasızlık olarak yorumlandı.

33-(2).jpeg 

KENDİ BİLLBOARDLARINI DAHİ BAŞKALARINA VERİYOR
Osman Genç’in Belediye Başkanlığı yaptığı dönem boyunca kendi reklamları dışında hiç kimsenin el ilanlarını dahi astırmadı. Belediyeevleri köşesinde bulunan devasa İlan Panosuna BBP adayının resmini astırması da olayın rengini ortaya koymuş durumda. Osman Genç bir yandan BBP adayına Billboardlar üzerinden yer verirken diğer yandan İYİ parti adayına da el altından adamları üzerinden destek verdiği iddia ediliyor. İYİ Parti adayı Atıf Yiğit’in her toplantıda Osman Genç’in kendisine destek verdiğini söylediği iddia edilmekte.

33-(7).jpeg

MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDEN ADAY DA TEYİT ETTİ
İYİ Parti’den Canik Belediyesi meclis üyesi sıralamasında yerini beğenmediği için istifa eden Bedirhan Kılıç Facebook hesabından Osman Genç’in Atıf Yiğit’e destek verdiğini açıklamıştı. Osman Genç ile ilgili kamuoyunda oluşan İYİ Parti adayını desteklediği ve AK Parti adayına karşı olduğunu yönündeki kanaat son yaptıklarıyla bir kez daha pekişmiş oldu.

33-(1)-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum