AK Parti’nin kapatılması AK Parti'ye yarar mı...?

      AK Parti"nin  kapatılması  AK  Parti'ye  yarar mı  sağlayacak, zarar mı  verecek?

      Aslında bugün Samsunspor ile ilgili kaldığım yerden dersime devam etmeyi  düşünüyordum... Ama buna "bir gazetenin genel yayın yönetmenine e-posta ile gelen soruları köşesinde yayınlaması" eklenince benim yazımın yayınlanma süresi bir o kadar daha kısalma sürecine girdi... Aslında Samsunspor Kulübü'nün kaybolan paralarının nerede olduğunu bu şehirde yaşayan birçok kişi  biliyor fakat söylemek işine gelmiyor... Hani şu, hocanın çocuğa; "Evladım, söyle bakim İslam'ın şartı kaçtır?" deyince, çocuğun; "Hocam aslında İslam"ın şartının kaç olduğunu sen de biliyorsun amma domuzluğundan demiyorsun"  dediği gibi... 
      Her ne ise biz bu paraların nerede olduğunu yazacağız. Evrakları elimizde, az sabırlı olun yeter...
      Gelelim  asıl mevzuumuza... Bir önceki yazımda, AK Parti il yönetiminde bulunan bazı yöneticilerin asıl yapması gereken konu ne iken, nelerle meşgul olunduğunu yazınca, hayli telefon aldım. Merak ediyor okurlarımız ve haksız da değiller doğrusu!..
      Devlet olmanın temel öğelerinden biri de hepimizin bildiği gibi halkın yiyecek, içecek, temel gıda maddelerinin halka sağlıklı ulaşmasını denetleme görevidir. Bu bağlamda lokanta, fırın, pastane gibi insanların temel tüketim ihtiyaçlarını temin ettikleri iş yerlerinin denetim görevini Tarım İl Müdürlüğü Kontrol Şube Müdürlüğü yapar. Bu iş yerlerinde çalışan personelin sağlık kontrolünden geçip, geçmediği, bulaşıcı hastalığı olup olmadığı, iş yerinin hijyenik şartlarda olup olmadığı, kısaca ilgili yönetmeliğe uygun olup olmadığı bu hey"et tarafından denetlenir. Denetim görevini yerine getirmek üzere yola çıkan memur arkadaşlarımız ne bilsinler ki, denetim yapacakları fırınlardan bir tanesi AK Parti il yönetim kurulunda görev yapan, yemeğine düşkün, kilosu yerinde, arkadaşımızın her akşam yiyip, içtiği, arkadaşlarını ağırladığı, hatta siyasi kulislerini  yaptığı fırın olduğunu? Bilseler, böyle bir fırına değil denetim yapmak, kıyısından, köşesinden bile geçerler mi?!..
      Fırına gidip, denetim görevlerini yapacaklarını söyleyince, iş yeri sahibi tarafından iyice azarlanıp, hadleri  bildirilir!... Buna rağmen memur arkadaşlarımız iş yerinin imalathane bölümüne girdiklerinde karşılaştıkları manzara gerçekten içler acısı!.. İmalathane farelerle dolu, yere dökülen unları toplamak için kullanılan süpürgenin sapı böcekten gözükmüyor ve bu fırın şehrimizin elit bir fırını! Tüm üst düzey bürokrasinin ağırlandığı bir fırın!..  Memur arkadaşlar görevlerini yerine getirip, fırını kapatıyorlar... Asıl tantana daondan sonra kopuyor!.. 
     Bu, AK Parti yönetiminde etkili ve de yetkili kardeşimiz derhal ilgili kurulları haberdar edip, yapılan bu 'büyük hatanın' telafi edilmesini gerekli görüyor... Bu 'işinin ehli' fırıncıyı memnun etmenin tek yolu ise, Tarım İl Müdürü"nü görevden alıp, yerine bizim kiloca ağır yönetim kurulu üyesinin tasvip edeceği herhangi birini Tarım İl Müdürü yapmak ve namusu kurtarmak!..
     Tarım İl Müdürü Sayın Sadullah Kirenci"yi iyi tanırım, kendisine kalsa görevini adam gibi yapacak bir arkadaşımızdır. Kontrol Şube Müdürlüğü"nde görevini devlet memuruna yakışır biçimde yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum...  Şimdi siz değerli okuyucularıma soruyorum: Böyle yönetim kurulu üyelerinin içerisinde bulunduğu AK Parti, ülkeye, Şehrimize nasıl hizmet etsin? Kaldı ki bu yazdığım henüz bu arkadaşımızın yaptıklarının zerresi değil, diğer yönetim kurulu üyelerinin neler yaptıklarını da zamanı gelince yazacağım.
     Takdir siz değerli okuyucuların...
     Hoşçakalın...     

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR