AK Parti’nin 17. Yıldönümü mesajı

AK Parti’nin 17. Yıldönümü mesajı
AK Parti’nin 17. Yıldönümü mesajı

Milletvekili Köktaş'tan 17'inci kuruluş yıldönümü mesajı

 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Aziz Milletimiz 15 Temmuz’da nasıl hainleri püskürttüyse, bugünde ekonomi üzerinden oyun oynamaya çalışan hainleri de öyle püskürtecektir. Vatanımızın ve Milletimizin bu şahlanış dönemini ekonomi ile sarsacaklarını sanıyorlar ama asla durduramayacaklar." dedi. 

 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti'nin 17'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın liderliğinde “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek ülkemize ve milletimize hizmet etmek için yola çıkan bu kutlu hareket bugün 17. yılını geride bıraktı.

Bu anlamda AK Parti milletin sesi, Türkiye’nin partisidir. AK Parti milletin ta kendisidir. AK Parti, tüm vatandaşlarımızın gönlüne dokunmuş bir partidir. Tüm hanelerde, binalarda, sokaklarda, mahallelerde, ilçelerde, şehirlerde hizmeti olan, eseri olan bir partidir.

Kuruluşundan kısa bir süre sonra yapılan 3 Kasım 2002 seçimlerinde tek başına iktidar olan AK Parti, siyasi ve ekonomik sıkıntılarla yoğun bir şekilde uğraşan Türkiye'nin, kepenklerin kapandığı, fabrika şartellerinin indiği dönemde kurtuluşun ve istikrarın umudu olarak güneş gibi doğdu.

Milletimizle el ele vererek başladığımız bu kutlu yürüyüşümüzde Türkiye’yi her alanda ön saflara taşırken, bunun yanı sıra da hizmetler, icraatlar, dev eserler, büyük reformlar ve sessiz devrimler gerçekleştirdik.

"Tek başına, iş başına" diyerek iş başına gelen AK Parti kadroları "Her şey Türkiye için" diyerek ülkemizin bütün imkan ve kaynaklarını milleti için kullanarak seferber etti. 

"Durmak yok yola devam" diyerek "İstikrar sürdü, Türkiye büyüdü."  'Daima millet, daima hizmet' diyerek ülkemizin kalkınması hızlandırıldı. 

Bu eserleri kazandırdıkça Türkiye'nin büyümesini, dünyada söz sahibi olmasını istemeyen şer ve vesayet odakları her türlü oyunlar oynadı. Oynamaya da devam ediyor. Bu oyunları artık herkes açık ve net görebiliyor.  

e-muhtıralar, kapatma davaları, 367 krizleri, Gezi olayları, Alçak FETÖ'nün 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimine milletle birlikte karşı koyduk.  Milletimizin desteği ve duasıyla bir istikbal ve istiklal mücadelesi verdik. 

İşte aziz Milletimiz 15 Temmuz’da nasıl hainleri püskürttüyse, bugünde ekonomi üzerinden oyun oynamaya çalışan hainleride öyle püskürtecektir. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Vatanımızın ve Milletimizin bu şahlanış dönemini ekonomi ile sarsacaklarını sanıyorlar ama asla durduramayacaklar. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millet olarak birbirimize kenetlenip, soğukkanlı olacağız ve hep birlikte bu kirli oyunları bozacağız. 

Bizler ülkemizin büyümesi, milletimizin huzur ve refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içinde partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Teşkilatımızda görev yapmış, bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum. AK Parti'yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımızın olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. Partimizin 17. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize, ülkemize ve tüm dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KARAASLAN: AK PARTİ; HİZMET ÇITASINI SÜREKLİ YÜKSELTEREK BAŞARI HİKÂYESİ YAZMIŞTIR

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti’nin kuruluşunun 17. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“14 Ağustos 2001’de, milletimizin adalet ve kalkınma ihtiyacının gereği olarak, siyasi hayatı boyunca hep milletin sesine kulak veren Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AK Parti’miz kuruluşundan 15 ay sonra tek başına iktidara gelerek milletimiz tarafından ne denli büyük bir umut olduğunu göstermiştir. Kesintisiz 16 yıllık hükümetlerimiz döneminde parti olarak, ülkemizi her alanda hak ettiği yere, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak hususunda ortaya koyduğumuz kararlılığımızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sürdürmeye devam ediyoruz.

İktidara geldiğimiz günden bu yana, taşıdığımız yüksek sorumluluk bilinciyle gece gündüz demeden tüm kadrolarımızla birlikte ülkemizi kalkındırmak, milletimize daha iyi hizmetler sunmak için çalıştık. Girdiğimiz tüm seçimlerden aziz milletimizin takdiriyle yüksek oy oranları ve güçlü bir destekle çıktık.

Son 16 yıllık dönemde Türkiye’de, geçmişle kıyaslanamayacak ölçüde dev adımlar attık, hak ve özgürlüklerden yatırım ve hizmetlere çok geniş bir yelpazede ilerleme sağladık. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ülkemizi kalkındırmanın, milletimizi daha iyi hizmetlerle buluşturmanın mücadelesi içinde olduk. Bunu yaparken en büyük destekçimiz; sıkı bir ilişki kurduğumuz milletimiz ve bir aile birlikteliğinde olduğu gibi aynı hedef doğrultusunda çalıştığımız teşkilatlarımız oldu.

AK Parti’miz; hayata geçirdiği icraatlarla hizmet çıtasını sürekli yükselterek Cumhuriyet tarihimizde eşi görülmemiş bir başarı hikâyesi yazmıştır. Milletimizin hizmetine sunduğumuz eserleri artırma ve ülkemizi büyütme yolundaki kararlılığımız, iç ve dış odaklar tarafından defalarca engellenmeye çalışılmış; kirli hesaplar taşıyan karanlık odaklar yürüyüşümüzü sekteye uğratmak istemiştir. Ancak devlet millet kaynaşmasının zaferi, Türkiye düşmanlarının en ağır mağlubiyeti olmuştur. Bugün de aynı şekilde istiklal ve istikbalimizi hedef alan saldırılara, tehditlere, şantajlara birlik ve dayanışmamızla en güçlü cevabı verecek; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşacağız.

AK Parti’mizin kuruluşunun 17. yıldönümü vesilesiyle, bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev almış teşkilat mensuplarımıza ve partimize desteğini artırarak sürdüren aziz milletimize en kalbi şükranlarımı sunuyor, milletimize hizmetin kutlu yolculuğunda nice uzun yıllar diliyorum.”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AK Parti’nin 17. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye, AK Parti ile birlikte adeta kabuğunu sıyırdı. 17 yılda AK Kadrolar tarafından hayata geçirilen projeler ve yatırımlarla devrim niteliğinde hizmetlere imza atıldı” dedi.

Türkiye’nin 17 yılda geldiği noktadan ve hızlı ilerleyişinden bir kesimin rahatsız olduğunu dile getiren Başkan Taşçı, “Türkiye’nin karanlık kaderini aydınlatmak için 17 yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bugüne milletin menfaatleri doğrultusunda her zaman dik duran, gücünü milletten alan hatta milletin ta kendisi olan bir partinin adıdır AK Parti. 17 yıllık siyasi hayatında, 16 yıllık kesintisiz iktidar süreci boyunca, devrim niteliğinde hizmetlere imza atan AK Partinin neferi olmaktan, böylesine kutlu bir davanın hizmetkarı olmaktan gurur duyuyorum. Türkiye'de 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne çok şey değişti. Ülkemizin elde ettiği güç, hem içeride hem de dışarıda Türkiye düşmanlarını rahatsız etmiştir. Hain darbe girişimiyle milletimizi bölemeyenler, bugün de ekonomik darbe operasyonlarıyla Türkiye’ye diz çöktürmek istiyorlar. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türk milletinin gücünü de arkasına alarak bugünlerden daha da güçlenerek çıkacak” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin öğrencisi olmaktan, onunla aynı yolda yürümekten gurur duyduğunu dile getiren Başkan Taşçı, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ortaya koyduğu başarılı hizmet anlayışı bizlere ışık tutuyor. Önümüzde başarılı bir örnek var. Hem yerel hem de ulusal ölçekte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alıyorum. Bu anlamda genel hatlarıyla bakıldığında, hem sosyal hem de rutin belediyecilik hizmetlerinde AK Belediyeciliğin başarılı örneklerini Atakumlu hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Cumhurbaşkanımızın başarılı işlerini örnek alıyor, o ışık doğrultusunda, aynı heyecanla hemşerilerimize hizmet için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BAŞKAN TOK; “MİLLETİN UMUDU AK SEVDA 17 YAŞINDA”

AK Parti'nin 17. kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayınlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruhun İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi'ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruh olduğunu söyledi. Tok, “Ülke olarak yaşanan zor günlerde milletin tek umudu yine AK Parti oluyor” ifadelerinin kullandı.

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti'nin 17. kuruluş yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı. Başkan Tok, 14 Ağustos 2001 tarihi Türk demokrasi tarihine, kutlu bir yürüyüşün başladığı tarih olarak silinmeyecek şekilde yazıldığını söyledi.

 

“AK PARTİ'NİN 17. YILINI BÜYÜK BİR SEVİNÇ VE COŞKU İLE KUTLUYORUZ”

AK Parti'nin kuruluşunun Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa çıkışının en önemli dönüm noktası olduğuna vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok," AK Parti Ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde 14 Ağustos 2001 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız ve yeni sistemin ilk Başkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığında Türk siyaset sahnesinde güneş gibi doğmuştur " diye konuştu. Tok, ayrıca Her şey Türkiye için sloganıyla" Erdemliler hareketi olarak Türk siyasetinde yeni bir ufuk açan AK Parti'nin 17. yılını büyük bir sevinç ve coşku ile kutladıklarını ifade ederken; “AK Parti Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş Türkiye Partisidir” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN TOK, “DAHA NİCE AK YILLARA”

AK Parti'yi milletin içinden doğan bir parti olduğunun altını çizen Başkan Tok, AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruhun İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi’ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruh olduğunu söyledi. Tok, " Bizler, AK kadroların neferleri olarak bu 17 yıllık süreç içerisinde Partimizin, kuruluşundan bu zamana kadar her bir kademesinde görev almış, İl Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Mahalle Başkanlarımızla dün olduğu gibi, bugün ve yarında gönüllerin partisi olmaya, halka hizmetin Hakka hizmet olduğu inancıyla yolumuzda dimdik yürümeye devam edeceğiz. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle partimizin 17. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Türkiye oyunlara rağmen çağ atladı

 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti'nin kuruluşunun 17. Yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, yılardır Türkiye üzerinde oynanan her türlü kirli oyuna karşı, AK Parti'nin ülkeye ekonomi, dış politika, askeri, eğitim, sağlık, ulaşım ve demokratikleşme gibi birçok konuda çağ atlattığını söyledi.Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Genç, mesajında, 14 Ağustos 2001 tarihinde "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla kurulan AK Parti ile Türkiye'nin ekonomi, dış politika, askeri, eğitim, sağlık, ulaşım ve demokratikleşme gibi birçok konuda çağ atladığını vurguladı. Türk ekonomisinin bünyesinin sağlam olduğunu vurgulayan Başkan Genç, diğer darbe girişimlerinde olduğu gibi şer odaklarının ekonomi operasyonlarında da başarısız olacağını söyledi.

BAŞARISIZ OLACAKLAR
AK Parti'nin kaderinin, milletin kaderiyle birleşen bir parti olduğunu ifade eden Başkan Genç "Bugün Türkiye, istikrarın ne kadar önemli olduğunu AK Parti ile görmüştür. İstikrar sayesinde bugün dev yatırım ve adımlarla Türkiye, dünyada yeniden sözü geçen bir ülke konumuna gelmiştir. Bu yüzdendir ki dış güçler ekonomik operasyona yeltenmiş, ellerindeki son kozu da kullanarak ülkemize diz çöktürmeye çalışmışlardır. Ancak Türkiye ekonomisinin bünyesi sağlam. Diğer darbe girişimlerinde olduğu gibi bu operasyonlarında da başarısız olacaklardır" dedi. 

GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ
AK Parti'nin, kendilerine tek başına iktidarı teslim eden milletin güvenini boşa çıkarmadığını da dile getiren Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "Bu süreçte kimse gerçekçi olmayan haberlere ve hareketlere itibar etmemelidir. Türkiye olarak Allah'ın izni, milletimizin ferasetiyle bu süreçten de güçlenerek çıkacağız. Hedeflere tüm engelleri aşarak ulaşmaya devam edeceğiz. 
Bu vesileyle partimizin kuruluşunun 17. Yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BAŞKAN KARADUMAN'IN AK PARTİ'NİN 17. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, "AK Parti, darbe girişimlerine, ekonomik operasyonlar başta olmak üzere ülkemiz üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için kurulduğu ilk günki gibi aynı inançla yoluna devam etmektedir" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Karaduman, mesajında şu görüşlere yer verdi: "14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın liderliğinde "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla kurulan AK Parti'ye aziz milletimiz tek başına iktidara taşımıştır. Türkiye, AK Parti'nin iktidarda olduğu 17 yılda bir çok konuda çağ atladı. Partimizin iktadar olduğu 17 yıl da ülkemizin istikrarlı büyümesini ve dünya da söz sahibi olmasını hazmedemeyenler bizi bölmek, parçalamak ve diz çöktürmek için her türlü oyuna başvurmuşlardır. Ancak darbe girişimleri ve ekonomik operasyonlara karşı aziz milletimiz, birlik beraberlik içerisinde omuza omuza durarak hainlere geçit vermemiştir.Özellikle son 10 yılda ülkemiz bir çok kez saldırıya maruz kalırken 15 Temmuz darbe girişiminde de milletimizle sokaklara koşarak tanklara, tüfeklere, bombalara karşı vatanımızı koruduk. Türkiye her saldırıya Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimizin kararlı duruşuyla en sert cevabı vermiştir. Bizi bölmek, parçalamak isteyenler ise Türk milletinin duruşu karşısında hayal kırıklığı yaşamıştır. Darbelerle Türkiye'yi parçalayamayanlar ekonomik operasyonla diz çöktürmeye çalışıyorlar. Bu kesimlerin çok iyi bildiği fakat kabullenmek istemediği Türkiye'nin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğudur. Allah'ın izni ile oynanan tüm oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımız önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için ilk günki aşkla, inançla yolumuza devam ediyoruz.  AK Parti milletin kendisidir. AK Parti sevdadır, millete hizmet partisidir. Bu vesile ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.