AK Parti'liler Yemekte Bir Araya geldi

AK Parti'liler Yemekte Bir Araya geldi
AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Teşkilatı ile düzenlenen akşam yemeğinde biraraya geldi.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Başkan Yardımcıları ile Atakum Yalı Kafe’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. 

"HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Yemeğe ayrıca Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin katıldı. Sohbet ortamında gerçekleşen yemekte konuşma yapan AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, "AK Parti Samsun Milletvekili Adayı olarak, bu onurlu görevle aranıza geldim. Gösterilen ilgi, alaka ve destekten ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum.  İlk ziyaretimi ana ocağım Alaçam'dan başlattık. Yakakent, Bafra ve 19 Mayıs ilçe teşkilatlarımızla bir araya gelip tanışma, sohbet etme imkânımız oldu. İnşallah ayın 15'nde Ankara'da yapılacak olan aday tanıtım toplantımızın ardından, hemen Samsun'a gelerek tüm ilçelerimizi dolaşacağız, teşkilatlarımızla, halkımızla bir araya gelip hasbihal edeceğiz. Ülkemizin ve ilimizin geleceği adına hep birlikte çalışacağız" dedi.

"HER KESİMİN GÖRÜŞLERİ ALINDI"

AK Parti Genel Merkezinin yaptığı titiz çalışmaların sonucunda 9 milletvekili adayının belirlendiğini ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Genel Merkezimiz tarafından titiz bir çalışma ile yapılan milletvekili aday belirleme süreçlerimizin, her kesimin görüşlerinin alındığını, geniş istişareler sonucu ortaya çıktığını her açıklamamızda ifade ettik. Yüzün üstünde olan milletvekili aday adaylarımızın arasından 9 isim açıklandı. Aday adaylarımıza ben biz kez daha teşekkür ediyorum. Çok verimli ve başarılı bir çalışma yürüttüler. İnşallah bundan sonraki süreçte de seçim çalışmalarımıza katılarak yine bu sürece önemli bir katkı vereceklerdir. Genel Merkezimiz tarafından yapılan istişareler sonucunda belirlenen milletvekili adaylarımız ilimizde her bölgeyi temsil ediyor. Ankara'da yapılacak olan aday tanıtım toplantımızın ardından adaylarımızla birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin yapacağı programlar dahilinde seçim sürecinde birlik ve beraberlik içerisinde sahaya inerek güzel bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Hedefimiz halkımızın takdirini kazanarak 9 milletvekili adayımızı meclise göndermektir." diye konuştu.

Yemeğin ardından teşkilat üyeleri, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ile hatıra fotoğrafı çekindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum