AK PARTİ'DEN MHP'YE ZİYARET 

AK PARTİ'DEN MHP'YE ZİYARET 
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, MHP İl Başkanı Abdullah Karabıçak'ı ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, MHP Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ersan Aksu ve Mustafa Demir, görevi yeni devir alan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yapan Mustafa Demir, "Ülkemizin ve milletimizin beka mücadelesinin en önemli dayanak noktalarından biri olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı ile bu seçimlerden daha da güçlü çıkacağız. MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek milletimizin birliğini beraberliğini zirveye taşıyacağız. Cumhur ittifakının hedef ve amacına uygun bir şekilde hareket ederek Samsun'da tüm ilçeleri alacağız" dedi.

4-019.jpg

Cumhur İttifakı ile yerel seçimlerde büyük başarılara imza atacaklarını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Samsun'da bu iki partinin adayları ile birlikte yerel seçimlerde büyük başarılara imza atacağına inancım tamdır. Bu birlikteliği taçlandırmak adına MHP İl Başkanlığımızı ziyaret ettik. Cumhur İttifakı'nın milletimize ve ülkemize hayırlar getireceğine inanıyorum" diye konuştu. 

3-038.jpg

Cumhur İttifakı ile bütün belediyeleri alacaklarını vurgulayan MHP İl Başkanı Abdullah Karabıçak, ''Öncelikle Büyükşehir adayımız Mustafa Demir ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'ya nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Cumhur ittifakının başarıya ulaşması için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi dayanışması sonuna kadar sürecektir.  31 Mart akşamı bütün belediyeler alınmasıyla bu beraberlik taçlandırılacaktır. Bu ittifak sadece belediye başkanlıklarını kazanma ittifakı değildir. Bu ittifak  ülkenin birlik ve bütünlüğü için dışardan gelecek tehditler için beka mı bela mı sözünden bekayı tercih etmesinin birlikteliğidir'' diye konuştu. AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karabıcak'a çiçek takdim etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum