AK Parti'den İstişare Toplantısı

AK Parti'den İstişare Toplantısı
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel Başkanlığı'nda İlçe başkanları ve İlçe Belediye Başkanları'nın katılımı ile 7 Haziran Genel Seçimlerine yönelik istişare toplantı yapıldı.

7 Haziran genel seçimlerine yönelik tüm çalışmaların hızla sürdüğünü dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Toplantımız da İlçe başkanlarımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte genel seçimlere yönelik,  hazırlık çalışmalarını değerlendirdik. 
Ankara'da genel merkezimiz tarafından 15 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan aday tanıtım toplantımızda Genel Başkanımız, Başbakanımız tarafından açıklanacak olan seçim beyannamemizin duyurulmasının ardından genel seçimler için kullanılacak olan materyaller, propaganda şekilleri, stratejik planlar ve seçimde dikkat edilmesi gereken konular üzerinde daha ayrıntılı konularda da teşkilatlarımızı bilgilendireceğiz. 

Bu bilgilerin ışığında tüm teşkilatlarımız ile birlikte sahada ve arazide olup seçim kampanyamızı başlatacağız. 
İlk seçimimizden beri partimizin sahadaki ayrıcalığı gücü bilinmektedir, bu seçimde de tüm gücümüzü kullanarak partimizi en üst seviyede oy almanın hedefinde olacağız.
Bu duygu ve düşünceler içinde toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.