Ak Parti'de devir teslim

Ak Parti'de devir teslim
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Son dönemde 2,5 yıldır, toplamda 7 yıl onurla, gururla yürüttüğüm AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevimden yarın saat 12:00'de...

İl binamızda gerçekleştirilecek olan devir teslim törenin ardından ayrılacağını" söyledi.

Başkan Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "5. Olağan İl Kongremizi 1 Şubat 2015 tarihinde büyük bir coşku ile gerçekleştirdik.

Siyasi olarak tamamladığımız kongremizden sonra yasal olarakta itiraz ve itirazların değerlendirme süreci tamamlanmış bulunmaktadır.

Kongremizde göreve seçilen Muharrem Göksel kardeşimiz 4 Şubat Çarşamba günü (yarın) saat  10:30'da İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak, saat 12:00'de de devir teslim törenimizi gerçekleştirmek üzere il binamızda olacaktır.

Bu süreç içinde Samsun'a önemli hizmetleri olan başta sayın bakanlarımız olmak üzere milletvekillerimize teşekkür ediyorum.

Bu süre zarfında şehrin sorunlarının çözümünde bizlerin hep yanında olan başta sayın Valimiz İbrahim Şahin olmak üzere bürokratlarımıza teşekkür ediyorum.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere yerel yönecilerimize teşekkür ediyorum.

Oda, Borsa, Dernek, Vakıf kuruluşları olan sivil toplum örgütlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu zor süreçte gecesini gündüzüne katarak bizleri yanlız bırakmayan teşkilatımızın kademelerindeki herkese teşekkür ediyorum.

Yapmış olduğumuz çalışmaları kamuoyuna duyurmakta bizlere yardımcı olan basın kuruluşlarına ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

En büyük teşekkürü ise bizleri her zaman destekleyen Samsunlu hemşehrilerimize ediyorum.

Kongremiz ile Muharrem Göksel başkanlığında seçilen yeni yönetimin devir alacağı bayrağı daha yukarıya taşıyarak, şehrimizin sosyal, ekonomik, kültürel ve yerel sorunlarını merkeze yerleştirerek, çözüm arayacak yeni projelerin hayata geçmesinde katkı sağlayacak, hem de haziran 2015 seçimlerinde Samsun'dan milletvekili sayısı arttırmak için teşkilatçılık ve siyaset adına ne yapılması gerekirse bunun fazlasıyla yapılacağına yürekten inanıyorum.

Kongremizde İl Başkanı olarak seçilen Muharrem Göksel kardeşimizin ve yeni il yönetiminin, ilimize, ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.