AK PARTİ'DE BAYRAM ÇOŞKUSU

AK PARTİ'DE BAYRAM ÇOŞKUSU
İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen Bayramlaşma Programına; AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Teşkilat Mensupları ve vatandaşların katılımı yoğun oldu

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar; insanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunun yaşandığını ifade etti.

thumbnail-whatsapp-image-2019-08-12-at-18-44-21-1.jpg
Açıklamalarına devam eden Avcılar: ‘’ Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içindeyiz. Mübarek Kurban Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyor, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

thumbnail-whatsapp-image-2019-08-12-at-18-43-52.jpg

Mübarek topraklarda Hac vazifesini yerine getiren tüm müslümanların, Allah, ibadetlerini kabul etsin; Kâbe’de, Arafat’ta, Müzdelife’de yaptıkları duaları makbul eylesin. Eşsiz fedakârlıklarını bu vatan, bu millet var oldukça unutmayacağımız Aziz Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Burada bizlerle beraber Bayram heyecanını paylaşan; AK Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’ya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın Kollarıma, Gençlik Kollarıma, Mahalle Başkanlarıma, Belediye Meclis Üyelerime ve bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.