Ak Parti Yemekte buluştu

Ak Parti Yemekte buluştu
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen 'Kaynaşma Yemeği'ne katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve bazı İl Yönetim Kurulu Üyeleri,  AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri'nde organize edilen, İlçe Kongrelerini tamamlayan 17 İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bir araya geldiği 'Kaynaşma Yemeği'ne katıldı.

Kaynaşma yemeğinin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, "Kadın Kolları olarak gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizde, birlik ve beraberlik anlayışıyla çok değerli kadrolarımızı seçtik, yeniledik ve güçlenerek 2015 genel seçimlerine doğru yol almaya başladık.
Ülkemize, milletimize hizmet yarışında zaman zaman bayrağı elden ele değiştirerek hayal ettiğimiz hedeflerimize uluşacağız. Bu anlamda da 17 ilçemizin 12'sinde ilçe kadın kolları başkanlarımızı değişerek devam ediyoruz. Ben bu zamana kadar tüm ilçelerimizde kadın kolları teşkilatlarımıza görev almış arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoş geldin diyerek, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
 
HEDEFİMİZİ YAKALAMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Siyasette başarılı çalışmalara imza atan kadınların farkındalık oluşturduğunu dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "AK Parti'de her zaman başarılı çalışmalara imza atan kadın kollarımız siyasette bir farkındalık oluşturmuştur. Bu yemekli toplantımızda bir kez daha Kadın Kolları Teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde birbirine kenetlenmiş olarak görmekteyiz. Partimize yakışır bir şekilde ilçelerimizde Kadın Kolları Kongrelerimiz tamamlandı. İnşallah 22 Şubat'ta da büyük bir coşku ile İl Kadın Kolları kongremizi gerçekleştirerek, yenilenmiş ve güçlü bir yönetimle çalışmalarına devam edecektir.
Kadın Kollarımız seçimlerde en çok çalışan teşkilatlarımızdır. Haziran da yapılacak olan genel seçimlerde de hedefimiz büyük, inşallah bu hedefi de yakalamak için teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışarak başaracağımıza yürekten inanıyorum. Bu anlamda görevi devir eden kardeşlerimizin de her zaman yeni seçilen kardeşlerimizin yanında olup destek olacaktır. Ben tekrardan kongrede yeni seçilen ilçe kadın kolları başkanlarımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum. " diye konuştu.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Yemekte ayrıca bugüne kadar İlçe Kadın Kolları'nda başkan olarak görev yapmış ve ilçe Kadın Kolları Kongresi’nde görevlerini devreden bir önceki dönem ilçe kadın kolları başkanlarına yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından plaket takdim edildi.
Kadın Kolları teşkilatları tarafından ayrıca 5. Olağan İl Kongresi'nde İl Başkanı olarak göreve seçilen İl Başkanı Muharrem Göksel'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak tablo hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.