AK Parti sayesinde krizler aşıldı

AK Parti sayesinde krizler aşıldı
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bazı ülkelerde yaşanan ekonomik krizlerin 12 yıldır Türkiye'de çok fazla hissedilmediğini söyledi

Partisinin Ayvacık İlçe teşkilatına 'Hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, dünyanın pek çok büyük ülkesinde ekonomik kriz yaşandığını fakat, hükümetin dik duruşu sayesinde bunlardan etkilenilmediğini belirtti.

Milletvekili Demir, yapılan kongrede yeni oluşan yönetim kurulu üyeleriyle tanışmak ve bazı programlara katılmak üzere Ayvacık'a gitti. İlk olarak İlçe Başkanı Kadir Kızılkan ve yönetimi ile tanışan Demir, burada bazı açıklamalarda bulundu. Yeni oluşan yönetime 'Hayırlı olsun' temennisi ileten Demir, "Yeni seçilen ve görevine devam eden teşkilat mensuplarımız 2015'de yapılacak genel seçimler için çalışmalar yapacak. Bunun için çok önemli bir görev yapacaksınız. Ülkemizin daha iyi günlere kavuşması ve partimizin koyduğu hedeflerin gerçekleşmesi için sizlerin çalışması, milletimizin de desteği gerekli" dedi.

12 YILDA 50 YILLIK MESAFE ALINDI
AK Parti'nin her alanda ülkeye önemli kazanımları olduğunu söyleyen Milletvekili Demir, "Özellikle ekonomi alanında ciddi ve kararlı adımlarımız var. Bakın dünyada bazı ülkelerde krizler yaşanıyor. AK Parti sayesinde 12 yıldır bu ülkede ciddi bir ekonomik kriz yaşanmadı. Dış krizlerin etkisiyle ufak tefek sancılar yaşandı fakat büyük bir deprem yaşamadık. Tam tersine hem borçlar ödendi, hem eğitim, hem sağlık, hem ekonomi alanında 12 yılda 50 yıllık mesafe alındı. Bunu çekemeyenler oldu. Bu işi durdurma, AK Parti içinde ihtilaf çıkarmak isteyenler oldu. Fakat hiçbiri başarılı olamadı. Milletimizin bize olan desteğiyle her şeyin üstesinden geldik, gelmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

YAPILANLARI ANLATACAĞIZ
Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan da, yeni yönetim kurulunun 2015 yılında yapılacak genel seçimler için canla başla çalışacağını belirterek, "Ayvacık'ta her seçimde oy oranımızı artırdık. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de gerekeni yapacak ve yapılanları vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatacağız" dedi.

EV ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Milletvekili Demir daha sonra Umre'den gelen Ayvacık Mahmut Gökmen Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Enver Yürük'ü evinde ziyaret etti. Demir ve beraberindekiler, rahatsızlık geçiren Mustafa Yazıcı'yı da ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.