AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları'nda gündem kongre

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları'nda gündem kongre
AK Parti 5. Olağan Kongre süreci kapsamında ilçe kongrelerini tamamlayan AK Parti Samsun İl Teşkilatlarında sıra Gençlik Kolları seçimlerine geldi.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe başkanlığında düzenlenen toplantıda kongre süreci değerlendirildi.

AK Parti Samsun İl Teşkilatlarında kongre heyecanı sürüyor. 5. Olağan Kongre sürecinde ilçe kongrelerini tamamlayan Samsun İl Teşkilatlarında sıra Gençlik Kolları kongrelerinde. Konuyla ilgili olarak Kongre gündemi ile toplanan İl Gençlik Kolları Teşkilatı, AK Parti Samsun İl gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'nin başkanlığında bir araya geldi.
Gerçekleşen toplantıda ilçe Gençlik Kolları Başkanları ile istişarede bulunan Başkan Göktepe süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN GÖKTEPE, BİLGİ VERDİ
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan 4. Olağan Genlik kolları Kongreleri hakkında bilgi verdi.
Başkan Göktepe, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından bizlere gönderilen talimat ile 4. Olağan Gençlik Kolları Kongre sürecimiz başlamış bulunmaktadır. Bu anlamda gerekleştireceğimiz 4. Olağan Kongreler öncesi geniş bir istişare süreci gerçekleştirip Aralık ayı içerisinde delege seçimlerimizi, Ocak ayı içerisinde İlçe kongrelerimizi ve Şubat ayı içerisinde ise genel merkezimiz tarafından belirlenecek bir tarihte İl Gençlik Kolları Başkanlığı Kongremizi tamamlayarak 2015 Genel Seçimlerinin hemen öncesinde yenilenme sürecimizi tamamlamış olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

KONGRELERİMİZ BAYRAM GÜNLERİMİZDİR
AK Parti'de kongrelerin yenilenme, tazelenme süreci olduğunu birlik ve beraberlikten asla taviz vermeden hareket edildiğine dikkat çeken Başkan Göktepe, "Biz istişareye önem veren ve aldığı her kararda istişare kültürünü işleten bir partinin mensuplarıyız. Kongrelerimiz öncesi partimizi tüm kademeleri ile ve genel merkezimiz ile yapılacak olan istişareler sonucu ortak payda altında karar kılınan kardeşlerimiz ile birlikte kongre sürecimizi bir demokrasi şölenine dönüştürerek tamamlayacağımıza inanıyorum. AK Parti'de her bir kongre günü bizim için bayram günlerimizdir ve gerçekleştireceğimiz kongrelerimizin tüm parti üyesi genç kardeşlerimizin katılımları ile adeta bir şölen havasında gerçekleştirebilmek adına, ayrışmanın değil birleşmenin, kavganın değil sevginin hakim olacağı bir atmosferde yapabilmek adına bugün bu toplantı ile birlikte istişare ve çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz." diye konuştu.


KONGRE SÜRECİMİZİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM
Başkan Göktepe son olarak, “Bizler AK Gençlik olarak, bize güvenen bir partide hizmet üretmekten gurur duyuyoruz. Bizler AK Gençlik olarak, bize inanan, bize değer veren bir partide siyaset yapmaktan onur duyuyoruz. Bizler AK Gençlik olarak, yalnızca geleceğin değil bugünün de sahipleri ve siyasetçileri olarak görülen bir partide bulunmaktan mutluluk duyuyoruz . Kongre sürecimizin partimiz, ilimiz, ülkemiz ve gençliğimiz adına hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.