AK PARTİ MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKAN BİR PARTİDİR

AK PARTİ MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKAN BİR PARTİDİR
AK Partinin kuruluşunun 16. yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Ak Parti milletin bağrından çıkan, gücünü milletten alan milli ve yerli bir partidir” dedi.

AK PARTİ DEVLETLE MİLLETİ BULUŞTURDU

AK Partinin kuruluş felsefesinin temelinde insanın yattığını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” AK Parti, ‘Şeyh Edebali’nin İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın’ sözünün adeta vücut bulduğu bir düşünce, reform ve yenilik hareketidir. Bu hareketin 16 yılda başarılı olmasının altında yatan en önemli nedeni insan merkezli bir anlayış temeline sahip olmasıdır. Bu anlayış sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devlet millet bütünleşmesini sağladı” dedi.

NİCE BADİRELERİ HEP BİRLİKTE ATLATTIK

AK Partinin kurulduğu 14 Ağustos 2001 yılından itibaren sürekli müdahale ve baskılara maruz kaldığını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan partimiz 16 yıl boyunca kapatma davasından, e-muhtıraya, 7 Şubat MİT krizinden 17-25 Aralık kalkışmasına 6-8 Ekim olaylarından gezi parkı olaylarına ve en son 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimine kadar birçok badirelere karşı kararlılıkla durduk. Ulusal ve uluslararası bu hainliklere karşı tek yürek olarak karşılık verdik. Ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıktık” dedi.

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN UMUDU OLDU

AK Partinin kurulduğu yıllarda toplumda büyük bir umutsuzluk olduğunu ifade eden Başkan Genç,” Partimiz kurulduğunda ve iktidara geldiğinde bankaların battığı, günlük faizlerin 7 binlere çıktığı, IMF’ye bağımlılığın olduğu, sağlık sektörünün yerle bir olduğu bir Türkiye vardı. Tüm bu olumsuzluklar içinde kurulan ve  eğitim, kültür, sağlık,ekonomi vb her alanda Türkiye’ye çağ atlatan Ak Parti milletimizin yeniden umudu oldu” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN YENİLENME ÇAĞRISI ÇOK ÖNEMLİ

16 Nisan referandumundan çıkan oy oranının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından okunduğunu ifade eden Başkan Genç,” Ak Parti kuruluş yapısı itibariyle reformcu, devrimci ve değişime, yenilenmeye açık bir parti. Değişen şartlara göre liderimiz bizlere her zaman doğru rotayı çizdi.Şimdi de 16 Nisan referandumunun ardından partimizde Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve ikazları ile tüm teşkilatımızda yenilenme sürecine giriliyor. Bu çok yerinde ve gerekli bir hamleydi. Çünkü ortada bir metal yorgunluk var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiple 2019’a ve 2023’e hazırlanmamız gerekiyor” dedi.

16. KURULUŞ YILIMIZ MİLLETİMİZE VE TÜM MÜSLÜMAN COĞRAFYASINA HAYIRLAR GETİRSİN

Ak Partinin her zaman milletin ve ümmetin teminatı, savunucusu olduğunu ifade eden Başkan Genç,” Partimiz, Cumhurbaşkanımız liderliğinde her zaman ve her mekanda milletin ve mazlumların sesi oldu.Ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2019,2023,2053 ve 2071 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu vesile ile partimizin 16'ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Bu kutlu hareketin başlangıcının yıl dönümünün şehrimize, ülkemize ve dünyadaki Müslüman kardeşlerimize huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.