‘AK Parti Milletimizin Güvencesidir’

‘AK Parti Milletimizin Güvencesidir’
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "AK Parti, milletimizin, Müslümanların umudu ve güvencesidir.

Gayemiz şehrimizi, hükümetimizin hedefleri olan 2023, 2053 ve 2071 yıllarındaki vizyonlarına hazırlayabilmektir" dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Havza'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. AK Parti İlçe teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçedeki esnafları gezen ve onlarla sohbet eden Hocaoğlu, 7 Haziran seçimlerinin önemini ve AK Parti'nin hedeflerini anlattı. Hocaoğlu, "Gayemiz şehrimizi, hükümetimizin hedefleri olan 2023, 2053 ve 2071 yıllarındaki vizyonlarına hazırlayabilmektir. Hedef 2023 sloganı ile Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye, Dünyada Lider ülke Türkiye için mücadele eden Ak kadroların bir neferi olarak, bu kutsal ve asil mücadelenin içinde yer almak bizim için onurdur. AK Parti milletimizin, Müslümanların umudu ve güvencesidir" dedi.

 

“BÜTÜN GÜCÜMLE HİZMET ETMEYE HAZIRIM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun hedefleri doğrultusunda Yeni Türkiye'yi inşa etmeye hazır olduklarını belirten Hocaoğlu, "Bu ülkeye, bu şehre hizmet eden, iz bırakan insanlar nasıl minnet ve şükranla anılıyorlarsa biz de çok çalışarak ve güzel eserler bırakarak bu kervana dahil olmak istiyoruz. Bu tarihi sorumluluğun bilincinde, hep birlikte, milletle el ele Yeni Türkiye yolunda, Yeni Samsun'a bütün gücümle hizmet etmeye hazırım. 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir' düsturundan hareketle, yedisinden yetmişine, erkeğiyle, kadınıyla, el ele, yürek yüreğe daha güzel bir Samsun ortaya çıkarmak için buradayım" diye konuştu.

 

“YENİ ANAYASA GEREKLİ”

Amacının, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun çizdiği hedefler doğrultusunda kararlılıkla çalışmak olduğunu ifade eden Hocaoğlu, "Gayemiz, milletimizin ve tarihimizin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu kendi medeniyet değerlerimize uygun Yeni Anayasa'nın yapılması ve Yeni Türkiye'nin inşasında bir nefer olabilmektir. Milletimizin AK Parti kadrolarından beklediği eğitim, sağlık ve kültürel faaliyetleri yaygınlaştırmak, işsizlik, gelir düzeyinin yükseltilmesi için çalışmalar yapmak olacaktır. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde 2023 ve 2071 hedeflerimize Allah'ın izniyle ulaşmış olacağız. Allah nasip ederse, halkımız uygun görürse ve görev verilirse İzmir için büyük hedeflerim var. Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.