AK PARTİ KENDİSİ İLE YARIŞIYOR!

AK PARTİ KENDİSİ İLE YARIŞIYOR!

Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, 15 Temmuz'da ciddi bir darbe girişiminin yaşandığını açıklayarak, " Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği sayesinde, milletin harekete geçmesi ile uçurumun kenarından yukarıya çıkarıldı" dedi.

"BAŞARIYA ADIM ADIM İLERLİYORUZ.."

Samsun'a gelen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan,  15 Temmuz darbe sürecinin Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ile milletin harekete geçmesi ile atlatıldığını söyledi.15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra millet iradesinin çok yönlü bir mücadele ile başarıya adım adım ilerlediğini vurgulayan Ahmet Demircan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanlığına yaptığı ziyarette konuştu. 

"UÇURUMUN KENARINDAN YUKARIYA ÇIKARILDI"

Bakan Ahmet Demircan, partililerin de hazır bulunduğu ziyarette, "Millet iradesi çok yönlü bir mücadele ile başarıya adım adım ilerliyor. Bu mücadele dışardan baskılar tehditler bir tarafa, içeride vesayet rejimleri ve en sonda 15 Temmuzda yaşadığımız ciddi birdarbe girişimi ile karşı karşıya kalındı ve Türkiye Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği sayesinde  milletin harekete geçmesi ile uçurumun kenarından yukarıya çıkarıldı" dedi.

"GELİNEN YERDE DURMAYACAĞIZ"
AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'de çok önemli hizmetler yapıldığının altını çizen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "AK Parti artık geçmişle kendisini kıyaslamıyor, o dönemler bitti. Şimdi AK Parti kendisi ile yarışıyor. Kendisi ile kendini kıyaslıyor. Bir günün diğer gününe eşit gün olmama prensibini işletiyor." dedi.Türkiye'de geçmişte sağlıkta yaşananların unutulduğu bir seviyeye geldiklerini ama gelinen yerde durmayı kabul edemeyeceklerini vurgulayan Demircan, "Bu devam etmeli. Bunu daha ileriye kararlılıkla, azimle, şevkle taşıyacağız."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum