'Ak parti istikrarın teminatıdır'

'Ak parti istikrarın teminatıdır'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Siyasi hayatında girdiği 4 genel seçimden de birinci parti olarak çıkan AK Parti, Türkiye'de istikrarın teminatıdır.

Bu anlamda kimse karamsar olmasın AK Parti, önümüzdeki süreçte de ülkemiz için lehine olan en hayırlı kararı çıkartarak yoluna devam edecektir." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilçe teşkilatlarına yapmış olduğu teşekkür ve değerlendirme ziyaretlerine Kavak, Asarcık ve Ladik ilçeleri ile devam etti. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kavak, Asarcık ve Ladik ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının yanı sıra teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Köktaş, seçim kampanyası döneminde gösterdikleri gayretleri ve başarılı çalışmalardan ötürü parti mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ederek, "AK Parti girdiği bütün seçimlerden, teşkilatlarımızın her bir kademesinin gösterdiği üstün emek, başarılı çalışmalar ve  halkımızın büyük desteği ile sandıktan birinci parti olarak çıkmıştır. Önümüzdeki süreçte AK Parti yine ülkemizin istikametinden en ufak bir taviz vermeden 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacak formülü mutlaka bularak yoluna emin adımlarla devam edecektir." dedi.

AK Parti 76 ilde milletvekili çıkardığını, 56 ilde ise birinci parti olarak sandıktan çıktığını hatırlatan Milletvekili Köktaş, "Her bölgede, her vilayette olan, vatandaşıyla samimiyetle, gönülden kucaklaşabilen yegane parti, AK Parti'dir. AK Parti'nin "İşimiz hizmet, gücümüz millet" anlayışı ile hareket eden AK kadrolarıdır.
Önümüzdeki süreçle ilgili değerlendirmeler Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından sürdürülüyor. MYK ve MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, İl ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ile bizler yani milletvekilleriyle biraraya gelerek süreci enine, boyuna istişare ediyor. 
Yapılan istişareler sonucunda milletimizin ve ülkemizin geleceği için en hayırlı karar ortaya çıkacaktır. Kimse karamsar olmasın, AK Parti ülkemizin istikametinden en ufak bir taviz vermeden hedeflerine ulaşacak formülü mutlaka bulacak, üretecek ve hükümeti kurarak yoluna devam edecektir." diye konuştu. 

Milletvekili Köktaş'ın ilçelere yapmış olduğu teşekkür ziyaretlerine ayrıca, AK PArti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve bazı il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum