AK Parti ilçe Başkanlıklarında Hakan Karaduman’dan  BELEDİYE BAŞKANLARINA TERS KÖŞE

AK Parti ilçe Başkanlıklarında Hakan Karaduman’dan  BELEDİYE BAŞKANLARINA TERS KÖŞE
Görevden alınan AK Parti ilçe Başkanlarının yerine gelecek olan isimlerle ilgili AK Parti Genel Merkezinin açıkladığı İlçe Başkanlarında dikkat çeken detay mevcut Belediye Başkanlarının desteklediği hiçbir isim aday olarak açıklanmadı.

                  İl Başkanı Hakan Karaduman kendisine destek veren Belediye Başkanlarının ve Milletvekillerinin desteklediği isimlere destek vermeyip kendisine karşı gelen Milletvekillerinin desteklediği isimlere destek vermesi sonucu açıklanan isimler Karaduman’ın Belediye Başkanlarına ters köşe yaptı yorumlarına neden oldu.

 

                                     KARADUMAN’IN TAVRI ANLAŞILAMADI

 

     Hakan Karaduman’ın AK Parti eski İl Başkanı Muharrem Göksel’in görevden alınma sürecinde yoğun uğraş veren Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve Bakan Demircan’ın karşısında yer alan Akif Çağatay Kılıç, Hasan Basri Kurt Çiğdem Karaaslan ve Yusuf Ziya Yılmaz’ın yanında yer alması kamuoyunda büyük şaşkınlık yarattı. Kendisinin il Başkanı olmasında bu kadar emeği geçen Milletvekillerine ve Belediye Başkanlarına karşı adeta ters köşe yaparcasına ilçe Başkanlıklarında takındığı tavrın nedeni de anlaşılamadı.

 

                               BELEDİYE BAŞKANLARINI GÖZDEN Mİ ÇIKARDI

 

        AK Parti İl  Başkanı Hakan Karaduman’ın ilçe Belediye Başkanlarının desteklediği isimlerin tamamına yakınını ilçe Başkanı yapmaması Belediye Başkanlarını gözden mi çıkardı sorusunu akla getirmekte. Karaduman’ın beklenmeyen bu tavrı AK Parti camiasında şaşkınlığa neden olurken Hakan Karaduman’ın da siyasi geleceğini zora sokabileceği yorumlarına neden oldu. Karaduman’ın kendisine destek veren insanlara karşı takındığı bu tavır kendisinden beklenmeyen bir tavır olduğu iddia edildi.

 

                            İŞTE AÇIKLANAN O İSİMLER

Recep Dirican Ladik İlçe Başkan Adayı, Osman Atlı Kavak İlçe Başkan Adayı,  Selahattin Alkan Alaçam İlçe Başkan Adayı, Mehmet Kurt Vezirköprü İlçe Başkan Adayı, Ahmet Günel Yakakent İlçe Başkan Adayı, Hakan Ay İlkadım İlçe Başkan Adayı,  Kemalettin Gökçe Ayvacık İlçe Başkan Adayı, Hayri Ağırlar Tekkeköy İlçe Başkan Adayı, İbrahim Semiz Bafra İlçe Başkan Adayı, Fatih Seven 19 Mayıs İlçe Başkan Adayı

                                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum