AK Parti Grup Toplantısı'nda 'Samsun' Sesleri

AK Parti Grup Toplantısı'nda 'Samsun' Sesleri
AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti Grup Toplantısına katıldı

 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasını ara ara tezahüratları ile kesen gençler toplantıya damgasını vurdu. Gençleri selamlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Gençlerimizin heyecanlı, azimli, çalışkan ve genç yürekleri, ülkemizi hedeflerine ve dünya da hak ettiği yere ulaştıracağından hiç şüphemiz yok." dedi.

AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Alan ve üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı. Mecliste Samsun sloganları atan gençler, Başbakan Binali Yıldırım'a sevgi gösterisinde bulundu.
AK Gençler toplantı sonrasında meclis bahçesinde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile biraraya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toplantı sonrası gençlerle biraraya gelerek bol bol sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Siz gençlerimizin heyecanlı, azimli, çalışkan ve genç yürekleri, ülkemizi hedeflerine ve dünya da hak ettiği yere ulaştıracağından hiç şüphemiz yok. 
Bizler sizlerden aldığımız enerji ile, kutlu yürüyüşümüze, el ele, birlik ve beraberlik içinde durmadan devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum