AK PARTİ BÜYÜK SAMSUN İFTARINA DAVET

AK PARTİ BÜYÜK SAMSUN İFTARINA DAVET
AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel Ramazan boyunca düzenlenen iftarlara değindi ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak, Ramazan ayında geçtiğimiz 18 günde 8 ilçemizde iftar programlarımızı gerçekleştirdik. Geriye kalan günlerde de ilçe iftar programlarımız devam edecek. Bu iftarlarımızda hemşerilerimizle aynı sofrayı paylaştık. Birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirdik. Bu iftarlarda bizlerle birlikte olan bakanımıza, genel başkan yardımcımıza, milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza, ilçe başkanlarımıza ve teşkilatlarına, ilçe belediye başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, sandık teşkilatlarımıza, İl Yönetim Kurulu üyelerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bizler, AK Parti olarak birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini, geçtiğimiz günlerde Tunceli’de iftar gerçekleştirdik. Genel Merkezimiz tarafından kardeş şehir ilan edilen Tunceli’de, AK Parti Tunceli Teşkilatımız ve Tunceli halkı ile birlikte bir sofrada iftarımızı yaptık. Bu ziyaretimizde gördük ki, Tuncelili kardeşlerimiz de birlik ve beraberlik duygularını çok önemsiyorlar. Onların da birlik ve beraberliğe çok önem verdiklerini gördük. Tunceli’nin Pertek ve Çemişgezek ilçelerinde teşkilatlarımız ve Tuncelili kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu programların sonrasında da onları ilimizde davet ettik. Yakın bir zamanda Tuncelili kardeşlerimizi Samsun’da ağırlayacağız. Bizim için göstermiş oldukları samimi duygulardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz de Samsun teşkilatları ve Samsun halkı olarak Tuncelili kardeşlerimizi, ilimize gerçekleştirecekleri ziyaret sırasında aynı samimi duygularla ağırlayacak ve misafirperverliğimizi göstermeye gayret edeceğiz. Onları ilimizde ağırlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.

İl Teşkilatı olarak 8 ilçemizde yaptığımız iftar programlarındaki birlik, beraberlik ve samimi duyguları, il genelinde yapacağımız Büyük Samsun İftarı ile daha da arttıracağız. AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak, birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu göstermek adına, 2 Temmuz 2016 Cumartesi günü, Gençlik ve Spor Bakanımızın, Genel Başkan Yardımcımızın, milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, ilçe başkanlarımızın, ilçe belediye başkanlarımızın, il teşkilatımızın ve Samsunlu hemşerilerimizin de katılımıyla ‘Büyük Samsun İftarı’nı gerçekleştireceğiz. AK Parti İl Başkanlığımız tarafından Anakent Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecek olan ‘Büyük Samsun İftarı’ programına tüm halkımız, teşkilatımız ve siz değerli basın mensuplarımız davetlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.