AK Kadınlara Plaket

AK Kadınlara Plaket
AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı, 1 Kasım Seçimlerinde ilçelerde gerçekleştirilin seçim çalışmaları nedeniyle, İlçe Kadın Kolları Başkanlarına plaket verdi.

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, 1 Kasım Genel Seçimlerinde Samsun il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilen Kadın Kolları çalışmaları nedeniyle AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser tarafından ilçe kadın kolları başkanlarına plaket verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, “7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde yoğun bir şekilde seçim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İl Kadın Kolları teşkilatımız ve ilçe kadın kolları teşkilatlarımız, canla başla, evlerinden, işlerinden, ailelerinden fedakarlık göstererek; AK Parti’nin başarısı için çalıştı. AK Parti İktidarı’nda ve Samsun’da elde edilen başarıda,  tüm AK Kadınların emeği vardır. Biz de yapılan bu çalışmaları kendilerine verdiğimiz teşekkür plaketiyle onurlandırmak istedik. Önümüzde AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı Kongremiz var. Kongremize yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Umarım, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur” dedi.
AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen plaket takdiminde pasta kesimi de yapıldı. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’in de katıldığı pasta kesim merasiminde Göksel, AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı üyelerine ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatlarına, 1 Kasım Genel Seçimlerinde gerekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.