AİLEYE YENİ DOLAP ALDILAR

AİLEYE YENİ DOLAP ALDILAR
Canik İlçesi Hacı İsmail’de oturan ve 2 hafta önce Babaları vefat eden aileye Türk Kızılay’ı Orta Karadeniz Kan Merkezi çalışanları ile Canik Türk Kızılay’ı beraber bozulan buzdolaplarını yerine yenisini aldılar

 

Türk Kızılay Canik Şube Başkanı Hatice Örs Hacı İsmail Mahalle Muhtarından aldığı bilgi neticesinde   aileyi daha önce ziyaret etti. Acılıyı aileye gıda yardımı yapılırken ailenin buzdolabının olmaması nedeniyle  Ramazan ayında mağdur olmamaları için  hayır sahiplerini davet etti. Türk Kızılay’ı Orta Karadeniz Kan Merkezi Çalışanları Canik Şubeden gelen sese kulak verdiler. Kendi maaşlarından , arkadaşları ile beraber topladıkları 1050 tl yi şartlı bağış olarak Canik Şubeye teslim ettiler. Canik Şube Başkanı Hatice Örs Şartlı bağışı anında gerçekleştirilerek bir buz dolabı alındı. Cumartesi  günü alınan dolabın teslimi pazartesi yapılacaktı. Türk Kızılay Gönüllüsü Aydın Güneye Haber verildi. Buzdolabının o gün alınması  sağlandı. Orta Karadeniz Kan Merkezi Çalışanları ile beraber  Buzdolabı 4.kata bağışçıların sırtında çıkartıldı. Aileye teslim edilen buz dolabını Canik Şube Başkanı gerekli evrakları düzenleyerek teslim etti. Teslim esnasında Hacı İsmail Muhtarı Mümin Çetin hazır bulundu.

YETERKİ OKUMAK İSTESİNLER
Canik Şube Başkanı Hatice Örs; Hacı İsmail Muhtarı'ndan aldığımız bilgi ile aileyi evlerinde ziyaret ettik. Buzdolaplarının olmadığını öğrenince hayırseverlerimizi ararken kan merkezi çalışanları bizi arayarak dolabı alacaklarını söylediler. Kendi aralarından topladığı 1050 tl yi şartlı bağış olarak aldık. Aileye buzdolabını Aydın Güney Beyin aracı ile bağışçılarımızın omuzunda 4.kata çıkararak aileye teslim ettik. Mübarek ramazan ayına aileyi yalnız bırakamazdık. Değerli Bağışçılarımız olan Orta Karadeniz Kan Merkezi çalışanları kendi maaşlarından fedakârlık yaparak bağışta bulunmuşlardır. Kendilerine teşekkür ederim. Ayrıca dolabın taşınmasında ve nakliyesinde yardımcı olan Aydın Güney beye ve Hacı İsmail muhtarına teşekkür ederim. Bu Aile yalnız değildir. Türk Kızılay’ı olarak okuttuğumuz bir çok öğrencimiz var. Yeterki okumak istesinler biz yanlarındayız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.