Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

AHTAPOTUN KOLLARI 

CHP nin  bu günkü gerçek yüzünü itiraf eden bu terörist başını yalanlamak mümkün değil. Şimdi de CHP nin içindeki KİRİPTOLAR  HDP nin, meşru bir parti oldugunu, aldıkları CHP destekli oy sayısı ile göz ardı edilemiyeceği, yolundaki beyantları , GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERMİŞ OLUYORLAR. 

CHP nin başındaki ERMENİ YEMUS HANIMIN ÇOCUGU (Karaduman) soyadı değiştirilerek KILIÇDAROĞLU olan, zatın bu gün CHP yi getirdiği noktanın, PKK nın siyasi oluşumu olan, HDP yi, CHP leştirmesi, İngilizlerin ve SİYONİSTLERİN kadim planlarından başkaca bir şey değildir. Her türlü kılıkta bu ihanete hizmet edenlerin, çanak tutanların İHANETLERİ bu gün mahkeme lerde görülen davalardaki değişkinlikleri ve konumları itibariyle bir AHTAPOTUN kolları gibi FARKLILIK göstermektedir. 

TÜRK Millletini ve dolaysıyla İSLAM ALEMİNİ tahakkumleri altında tutmaya çalışan KAFİR batılı ülkelerin, yüz yıl evvelki hedefleri nasıl ki OSMANI Devleti idi. Bu günde yine bu MEFKUREYİ canlandıracak olan TÜRK Milletinin oldugu bilinci, düşmanlarca birinci sıradaki işleridir. Tarihen oynanan oyun aynıdır, Küfür ve ihanetin geçmişteki görüntüsü HASAN SABAH olayının tekrarı, Dağlardaki yaşam biçimleri ile PKK olurken, KİRİPTOLARIN şehirlerdeki görüntüsü bu gün HDP ve aynı sarmalın içine çekilen CHP olduğudur.

Partiyi Hintli Müslümanların İstiklal harbinde, HİLAFET FONUNDAN topladıkları paraların türlü zorluklar ile Hükümete ulaştırmalarına rağmen, Bir kısmına YATA, PUTA bir kısmını da İŞ BANKASININ KURULUŞ SERMAYESİ OLARAK,Bilahare CHP devri ile partiyi parasal yönden GARANTİ altına alan  iradenin, bu gün bütün intikariyetine rağmen, İŞ Bankasındaki %28 lik hissesinin hangi yollarda kullanıldığı çeşitli TEVİL ve TEFSİRLERE rağmen halen kullanıldığıdır. CHP nin  KEMALİZİM ‘ den dışlanarak PKK ve HDP çizgisiyle VATANA İHANET fiili içine çekilmiş olması, BU PARTİNİN KAPATILMASI KONUSUNU GÜNDEME GETİRMEKTEDİR. 
 
İSRAİL ve ABD bayrakları ile 1948 KUTLAMA yapan bu adamın, KENDİNİ İNKAR EDEN bir zihniyetin belgesi oldugudur. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR