AHMET BURAK VE FURKAN KÖSE’DEN KÖTÜ HABER

AHMET BURAK VE FURKAN KÖSE’DEN KÖTÜ HABER
Ahmet Burak Solakel ve Furkan Köse’den Samsunspor’a kötü haber. Samsunspor’da son oynanılan Sivasspor karşılaşması sonrası yaşanan sakatlıklar camia’da moralleri alt üst etti

 

 
SAHALARDAN 2 HAFTA UZAK KALACAKLAR
Samsunspor’da son oynanılan Sivasspor karşılaşmasında sakatlanarak oyunu terk eden Furkan Köse ve Ahmet Burak Solakel’in sahalardan en az  2 hafta uzak kalacağı belirtildi. Sivasspor karşılaşması sonrası her iki futbolcununda yapılan kontroller sonrası 2 hafta boyunca tedavi görecekleri ve sakatlıkları nedeniyle Kırmızı beyazlıların Mersin İ.Y ve Boluspor maçlarında sahada görev alamayacakları açıklandı. Yaşanan iki sakatlık sorası Samsunspor’da moraller alt üst oldu.

ÖZKÖYLÜ HANGİ İSİMLERE ŞANS VERECEK ? 
Öte yandan her iki futbolcunun yerine Mersin ve Bolu karşılaşmalarında hangi isimlerin sahada yer alacağı ise merak konusu oldu. Hatırlayacağınız üzere Samsunspro’da Teknik direktör Osman Özköylü Furkan’ın sakatlığı sornası yeni transfer Tom’u Sivasspor karşılaşmasında oyuna dahil etmişti. Ahmet Burak Solakel’in sakatlığı sonrasında ise Özköylü, Mustafa Sevgi’yi oyuna dahil etmişti. Solakel ve Köse’nin Denizlispor karşılaşmasına yetişmesi için Samsunspor sağlık ekibinin yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.